11 iul. 2022 | 09:15

De ce a apărut Dorian Popa cu perfuzia la mână. Ce probleme mai are artistul

Monden
De ce a apărut Dorian Popa cu perfuzia la mână. Ce probleme mai are artistul
Dorian Popa a apărut cu perfuzia la mână.

Dorian Popa și-a îngrijorat din nou fanii. Celebrul cântăreț a apărut cu perfuzia la mână. Acesta s-a fotografiat în timp ce stătea întins pe un pat de spital, iar la scurt timp a apărut un val de reacții din dreptul internauților care s-au panicat imediat. Vedeta a hotărât să spună tuturor ce s-a întâmplat cu el și de ce a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat după o serie de concerte?

Ce probleme de sănătate are Dorian Popa: artistul a apărut cu perfuzia la mână

Dorian Popa a reușit să își îngrijoreze din nou fanii. Celebrul cântăreț s-a fotografiat pe patul de spital. Acesta este unul din cele mai vesele personaje din showbiz-ul românesc, iar de cele mai multe ori preferă să îi facă pe ceilalți să râdă și să se simtă bine.

Acest lucru nu a fost posibil recent pentru că s-a simțit rău și a apelat la ajutorul specialiștilor. Actorul traversează o perioadă destul de aglomerată din cauza sezonului estival ce i-a dat agenda peste cap. El este solicitat la concerte și evenimente.

Oboseala și-a spus cuvântul în cele din urmă, iar artistul a hotărât să împărtășească și aceste clipe cu internauții. Dorian Popa nu s-a mai odihnit așa cum a trebuit din graba de a ajunge la spectacole, astfel că de curând a apelat la o perfuzie prin care să îl vitaminizeze.

Solistul s-a simțit slăbit și fără putere pentru activitățile multe care mai urmează, așa că doar în modul acesta putea să își rezolve problema.

,,Am ajuns să aștept perfuzia asta ca pe Moș Crăciun, mai ales după numeroasele concerte. Este sănătate pură, abia aștept să mă pună pe picioare. Cel mai tare refresh, sănătate pe pâine.”, le-a povestit Dorian Popa fanilor săi din mediul online.

,,Fratele vostru a revenit și se simte extraordinar”

Amintim că el a suferit o intervenție chirurgicală la începutul anului. Influencerul a apelat la unul din cei mai buni medici specializați în estetică. ”Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților”, spunea el atunci.

”Fratele vostru a revenit și se simte extraordinar. Abia aștept să vă spun despre ce este vorba, deocamdată vă mai țin puțin în suspans. Revenim!”, a transmis Dorian Popa pe pagina personală de Instagram.

Actorul din serialele ,,Sacrificiul” și ,,Fructul oprit” nu a vrut să dea mai multe detalii, dar operația la nas a fost un real succes, conform mărturiilor sale. Mulți s-au bucurat că nu a avut probleme de sănătate.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro