Dorian Popa, reacție de pe patul de spital. În ce stare se află artistul

Dorian Popa, reacție de pe patul de spital. În ce stare se află artistul
Dorian Popa, reacție de pe patul de spital. Ce spune artistul?

Dorian Popa a venit cu o reacție de pe patul de spital. Ce spune artistul despre starea sa de sănătate? Fanii lui sunt foarte îngrijorați pentru acesta. Cum se simte celebrul jurat de la ‘Next Star’?

Dorian Popa, detalii despre starea sa de sănătate

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor în cursul zilei de ieri. Din păcate, vedeta i-a cam speriat pe fani pentru că nu era vorba despre o procedură de înfrumusețare, ci una în dreptul unei probleme de sănătate.

Operația a avut loc azi și s-a desfășurat pe cât se poate de bine, dovadă și declarațiile sale la cald despre ceea ce s-a întâmplat. Acesta a ținut să vorbească cu internauții chiar de pe patul de spital.

Concret, Dorian Popa a avut o intervenție de deviație de sept și acum are nevoie de o perioadă de recuperare, dar lucrurile merg ca pe roate, așa că cei care îl iubesc nu au pentru ce să-și facă griji.

Actorul a mărturisit că starea lui generală este una bună, dar este doar puțin amețit din cauza anesteziei.  În rest, se pregătește din toate punctele de vedere să se îndrepte către casă, unde se va relaxa o perioadă.

La finele mesajului video, vedeta și-a sfătuit urmăritorii să pună sănătatea lor întotdeauna pe primul plan și să nu se lase păcăliți de aparențe. Fanii i-au urat necontenit însănătoșire grabnică și abia așteaptă să-l vadă repus pe picioare în peripețiile sale de zi cu zi pe canalul său de YouTube. 

”Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a povestit Dorian Popa pe Instagram.

„Suntem în proces de vindecare”

„Nu știu ce se întâmplă acum, dar, dacă am putut să iau telefonul și să fac InstaStory, înseamnă că ceva e în regulă deja. Sunt în proces de revenire (…) Vă pupă tata și vă mulțumește pentru toată energia pozitivă. Trebuie să fac schimbări masive în viața mea.

Urechile s-au dovedit a fi în perfectă stare de funcționare. Dacă tot eram la Panduri, la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”
Dorian Popa (Sursa: Insta Story)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI