15 mart. 2022 | 12:28

De ce a ajuns Anca Pandrea de urgență la spital. Ce s-a întâmplat și cum se simte

Monden
De ce a ajuns Anca Pandrea de urgență la spital. Ce s-a întâmplat și cum se simte
Anca Pandrea, probleme de sănătate

Anca Pandrea, fosta parteneră de viață a regretatului actor Iurie Darie, nu prea a avut zile liniștite în acest început de an. Problemele sale de sănătate nu i-au dat pace, și nu odată a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Se pare că a ajuns din nou la spital, zilele acestea, medicii punând un diagnostic de dislocare de umăr, actrița având nevoie de orteză.

Anca Pandrea, probleme de sănătate

După ce a rămas singură, Anca Pandrea nu și-a mai revenit după decesul partenerului ei de viață, Iurie Darie, omul pe care l-a iubit enorm. Problemele de sănătate i-au dat de furcă în ultima perioadă, așa cum, de altfel, s-a întâmplat și la începutul lunii februarie a.c. Prezentă fiind la o petrecere, din motive pe care le-a explicat ulterior, Anca Pandrea a avut un accident stupid, cum l-a denumit actrița, în urmă căruia s-a trezit cu capul spart.

„M-am speriat pentru că am crezut că mi s-au furat bjuteriile, un inel special pe care îl aveam de la dragul meu Iura. Am fost invitată la un eveniment, la «Cafeneaua actorilor» din Tineretului, și am vrut să fiu frumoasă și elegantă. Le-am găsit, într-un final, dar m-am agitat foarte mult. Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul. Acum, când vorbesc sau râd mă dor coastele și trebuie să mă odihnesc. Nu aș vrea să merg zilele acestea la spital.

Eu nu prea ies din casă, însă de data aceasta, cu ocazia acestui eveniment, într-un loc dedicat actorilor, mi-am permis să ies, pentru că era plăcut afară. Mi-am luat cizmele cu toc și am mers însoțită de o prietenă foarte bună. Nu am stat mult, iar a două zi am pățit problemele despre care v-am spus deja“, a povestit Anca Pandrea.

A trecut acest moment, și Anca Pandrea părea că și-a revenit, dar ghinioanele s-au ținut lanț.

Din nou pe mâna medicilor la urgență

Chiar de ziua regretatului actor Iurie Darie, pe 14 martie, actrița a ajuns din nou pe mâna medicilor. De data asta, spune Anca Pandrea, i s-a făcut rău și ar fi căzut în casă. Ca urmare a căzăturii actrița a ajuns cu umărul dislocat. Ajutată de prietenii, actrița a ajuns la Spitalul de urgență, unde medicii i-au pus diagnosticul, ulterior fiin nevoie și de montarea unei orteze pentru a-i vindeca umărul dislocat.

„Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr. O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac.

Am ajuns foarte dimineță la doctor și apoi m-am culcat un pic pentru că sunt invitată la A7TV să vorbesc despre Iura al meu, despre povestea noastră de dragoste și cum au fost anii aceia pentru noi. Am jucat ultima oară împreună în serialul „Numai iubirea” de la Acasă și am fost și colegi în puține piese de teatru, însă important a fost că am fost împreună și ne-am iubit fără să ne intereseze ce se vorbea în jurul nostru”, a povestit Anca Pandrea.

Starea sa de sănătate s-a deteriorat în ultima vreme, și ca urmare a unor boli cronice de care Anca Pandrea suferă de câțiva ani. Deși cu orteza pusă, actrița spune că acum este mai bine, și că le mulțumește celor care au ajutt-o să ajungă la spital.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro