Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea în prezent. Este într-o situație dificilă: ‘Pensia nu-mi ajunge’ (exclusiv)

Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea în prezent. Este într-o situație dificilă: ‘Pensia nu-mi ajunge’ (exclusiv)
Ce probleme de sanatate are Anca Pandrea in prezent. Este intr-o situatie dificila Pensia nu-mi ajunge

Au apus vremurile în care actrița Anca Pandrea se afișa bucuroasă și plină de viață alături de Iurie Darie, partenerul său de viață timp de două decenii. Acum, vedeta are zeci de probleme și nicio soluție. Pe lângă sănătatea șubredă, femeia are de înfruntat și valul de scumpiri din ultimul timp. A ajuns într-o situație dificilă și mărturisește că pensia nu-i ajunge pentru cheltuielile de zi cu zi.

Anca Pandrea trece prin momente grele

Actrița Anca Pandrea are din nou probleme de sănătate, după ce s-a infectat cu noul coronavirus la finele anului trecut. Fosta parteneră a regretatului Iurie Darie își face griji și pentru facturile la gaze și lumină, dat fiind faptul că are centrală proprie de apartament și o pensie nu tocmai mare, care nu i-ar putea acoperi cheltuielile cu utilitățile.

Problemele de sănătate nu-i mai dau pace

Vedeta a avut Covid la finele lui 2021 și, deși a scăpat de boală, suferă de alte afecțiuni, precum insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, gastrită, are și probleme cu coagularea sângelui, dar și cu glanda. Anca Pandrea a leșinat, de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă, iar acum este țintuită la pat.

„Abia îmi revenisem, iar acum sunt din nou la pat. Nu prea am fost cuminte, am ieșit cam dezbrăcată prin curte și bucătărie, și am răcit din nou. Am frisoane, transpir, nu mă simt bine deloc”, a dezvăluit Anca Pandrea, pentru Impact.

Vedeta este îngrijorată tare de valul de scumpiri

În plus, actrița stă cu teamă și din cauza noilor scumpiri care au afectat populația. Dacă va primi facturi prea mari la lumină și gaze, Anca Pandrea mărturisește cu mâna pe inimă că pensia nu-i ajunge să le achite, așa cum de altfel se întâmplă cu foarte mulți pensionari români.

„Am centrală proprie. Mi-e teamă de cât vor veni lumina, gazele…Pensia nu-mi va ajunge să le plătesc”, a mai declarat vedeta.

S-a iubit cu Iurie Darie mai bine de două decenii

Deși i-a fost alături lui Iurie Darie mai bine de 20 de ani, Anca Pandrea nu s-a ales cu nimic după decesul actorului. Din cauză că cei doi nu erau luați cu acte  și casa în care au stat era moștenită de actriță de la bunica sa. Singurul care ar fi putut primi drepturile de autor de pe urma lui Iura trebuia să fie Ducu Darie, dar, din păcate, a murit și el la șapte ani după tatăl său. Astfel, singurul moștenitor este nepotul actorului, mai precis fiul lui Ducu Darie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI