De când era Prințul Harry în conflict cu familia regală a Marii Britanii. Nu avea legătură cu Meghan Markle

De când era Prințul Harry în conflict cu familia regală a Marii Britanii. Nu avea legătură cu Meghan Markle
De cand era Printul Harry in conflict cu familia regala a Marii Britanii. Nu avea legatura cu Meghan Markle

O nouă zi, un nou scandal îi privește pe prințul Harry, Meghan Markle și coroana regală britanică. Potrivit noilor informații apărute în sfera publică, ducele de Sussex ar fi devenit „frustrat” de rolul său în familia regală și de limitele poziției sale înainte de a o întâlni pe Meghan Markle, au susținut comentatorii.

De când era Prințul Harry în conflict cu familia regală a Marii Britanii

În timp ce mulți presupun că problemele prințului Harry cu familia sa au început după ce Meghan Markle s-a alăturat instituției, expertul Camilla Tominey susține că luptele au început cu mult înainte ca acesta să se îndrăgostească de actrița americană.

Vorbind la documentarul ITV „Harry și William: Ce a greșit?” ea a sugerat că fratele prințului William ar putea avea o mentalitate de „rezervă pentru moștenitor”, ceea ce l-ar fi putut determina să dorească să profite la maximum de influența sa pentru a face o treabă bună.

Camilla Tominey a sugerat că Harry ar fi dorit „să-i facă viața să conteze” înainte ca moștenitorii ducelui de Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, să-l împingă „mai departe în ordinea ciocănitoare”.

„S-a vorbit mult, chiar înainte ca Meghan să fie pe scenă, despre Harry spunând:„ De ce nu pot face asta? De ce nu o putem face un pic diferit? ”, a adăugat specialistul, potrivit celor de la Daily Mail.

Ea și-a revendicat atitudinea de a vrea să facă lucrurile accelerate atunci când a întâlnit-o pe Meghan Markle, lucru pe care Tominey l-a descris ca oferindu-i „combustibil pentru rachete”.

Programul a explorat relația tensionată dintre Harry și fratele său mai mare, la doar câteva zile după ce s-au întâlnit pentru a dezvălui statuia uimitoare a lui lady Di la Palatul Kensington, în ziua în care regretata prințesă ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. În special, documentarul a explorat relația lui Harry atât cu fratele său, cât și cu cumnata sa, ducesa de Cambridge.

Care este cea mai mare supărare a prințului Harry

Editorul regal Vanity Fair Katie Nicholl a discutat despre viața lor înainte ca prințul Harry și Meghan Markle să plece la Los Angeles, după ce au luat decizia de a renunța la funcția de regi superiori.

„Locuiau împreună, deși dincolo de curte. Lucrau împreună din același birou. Făceau aceeași muncă caritabilă. Nu puteai obține o unitate mai strânsă”, a declarat Katie Nicholl, conform sursei citate.

Cu toate acestea, naratorul Frances Barber a adăugat: „Harry se simte din ce în ce mai frustrat de rolul său secundar”.

Contribuții au speculat despre cum se simțea Harry alături de fratele său mai mare, care într-o bună zi va fi rege. Harry și Meghan au deschis despre luptele lor în timp ce locuiau în Palatul Kensington ca regali superiori într-un interviu bombă cu Oprah Winfrey în martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI