Ce a spus Prințul Harry când a văzut statuia mamei sale. Momentul extrem de emoționant

Ce a spus Prințul Harry când a văzut statuia mamei sale. Momentul extrem de emoționant
Ce a spus Prințul Harry când a văzut statuia mamei sale

Cititorul pe buze profesionist Jeremy Freeman a vorbit despre prima impresie a prințului Harry când a văzut memorialul prințesei Diana, dar și răspunsul prințului William.

Ce a spus Prințul Harry când a văzut statuia mamei sale

Reacția Ducelui de Sussex la dezvăluirea memorialului prințesei Diana, joi după-amiază, a fost surprinsă de camerele de filmat, la fel ca majoritatea evenimentului, relatează Daily Star.

El a fost văzut alături de fratele său, prințul William, râzând și glumind cu oaspeții la ceremonia din grădina Palatului Kensington.

Cei doi frați s-au reunit pentru a dezvălui statuia de bronz a mamei lor, Prințesa Diana, care a fost creată de sculptorul Ian Rank-Broadley.

Cititorul pe buze profesionist Jeremy Freeman a dezvăluit acum care a fost prima impresie a lui Harry când a văzut memorialul.

Și, de asemenea, a putut să descifreze răspunsul ducelui de Cambridge la remarca fratelui său, în timp ce au ridicat învelitoarea de pe statuie.

Cei doi frați, impresionanți de statuia de bronz

Potrivit lui Freeman, când s-au dat înapoi și și-au ridicat privirea spre chipul mamei lor, Harry a spus: „Uau! Nu-i așa că e uimitor?”

William s-a întors spre el și a adăugat: „Ce dezvăluire! Bine. Bine.”

„Uimitor”, repetă Harry.

De asemenea, frații au fost văzuți pe cameră împărtășind un moment când au intrat în grădină, care a fost umplută cu 4.000 de flori.

Harry a zâmbit și a spus: „Este spectaculos.

Grădinarii au reproiectat spațiul și l-au transformat într-un „cadru mai calm și mai reflectorizant”.

Expertul Pip Morrison l-a descris ca fiind un „proiect foarte special” la care a lucrat și a spus că include multe dintre florile preferate ale prințesei.

Există o varietate de flori în nuanțe pastelate, cum ar fi 200 de trandafiri, din cinci soiuri, inclusiv Ballerina și Blush Noisette, 300 de lalele, din trei soiuri, inclusiv White Triumphator și China Pink, aproximativ 500 de plante de lavandă, peste 100 de dalii și 50 de plante de pisum sativum, mazăre dulce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI