01 iul. 2021 | 20:10

Cum arată monumentul dedicat Prințesei Diana. Ce au făcut Prințul Harry și William

Monden
Cum arată monumentul dedicat Prințesei Diana. Ce au făcut Prințul Harry și William
Cum arată monumentul dedicat Prințesei Diana.

Prințesa Diana ar fi împlinit azi vârsta de 60 de ani. Ea a decedat în urma unui accident de automobil petrecut la Paris în 1997.

Cum arată monumentul dedicat Prințesei Diana

Cu această ocazie, prinţii Harry şi William au inaugurat o statuie prin care i-au adus un omagiu mamei lor, prinţesa Diana. Monumentul a fost amplasat în grădinile Palatului Kensington din Londra.

Statuia care îi este dedicată prințesei Diana a fost realizată de Ian Rank-Broadley, și a fost dezvăluită în ”grădina ascunsă” de la Kensingon Palace, fosta sa reşedinţă, care a devenit în prezent reşedinţa oficială a prinţului William și unde a avut loc și o ceremonie în prezența a 30 de persoane, inclusiv membrii ai familei Spencer.

Pe pagina de Facebook a familei regale se arată un mesaj din partea prințului Harry și William, însoțit de o imagine cu cei doi stând în fața statuii.

”Astăzi, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim dragostea, puterea și caracterul ei – calități care au făcut-o o forță pentru bine în întreaga lume, schimbând nenumărate vieți în bine.

În fiecare zi, ne dorim să fie încă cu noi, iar speranța noastră este că această statuie va fi văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și moștenirii ei.

Mulțumim lui Ian Rank-Broadley, Pip Morrison și echipelor lor pentru munca lor remarcabilă, prietenilor și donatorilor care au contribuit la realizarea acestui lucru și tuturor celor din întreaga lume care păstrează vie memoria memoriei mamei noastre. – Prințul William și prințul Harry”, se arată în mesajul de pe Facebook.

De altfel, miza ceremoniei de azi a mai fost și aceea de a afla dacă reîntâlnirea celor doi fraţi poate să atenueze criza provocată de declaraţiile dure ale prinţului Harry legate de rolul lui în cadrul familiei regale, dar şi de interviul şocant acordat alături de soţia sa, Meghan Markle, celebrei prezentatoare TV americane Oprah Winfrey, interviu difuzat în luna martie.

Harry și Meghan au afectat imaginea familiei regale britanice prin interviul dat

Amintim că ducele şi ducesa de Sussex au afectat grav imaginea familiei regale britanice în momentul în care au sugerat în interviul acordat lui Oprah Winfrey că unul dintre membrii a avut un comportament rasist când a adresat o întrebare în ce privește culoarea pe care urma să o aibă pielea bebeluşului, înainte de naşterea lui Archie.

”William nu a vorbit cu Harry în timpul recepţiei organizate la Castelul Windsor ce a urmat funeraliilor, temându-se că subiectul conversaţiei lor ar fi putut să fie divulgat imediat de Meghan prin intermediul jurnalistei Oprah Winfrey sau pe reţelele de socializare ale ducilor de Sussex”, a spus Robert Lacey, un istoric specializat pe chestiuni legate de familia regală britanică, în cartea ”Battle of Brothers„.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro