Meghan Markle, fericită după scandalul dintre Harry și William?! Ce a apărut în presa din Marea Britanie

Meghan Markle, fericită după scandalul dintre Harry și William?! Ce a apărut în presa din Marea Britanie
Scandalul dintre William și Harry a bucurat-o pe Meghan Markle?

Zonuri care mai de care mai controversate apar aproape zilnic despre membri Familiei Regale a Marii Britanii. Meghan Markle este sau nu fericită după scandalul dintre William și Harry? Ce detalii au apărut?

Scandalul dintre William și Harry a bucurat-o pe Meghan Markle?

Admiratorii Familiei Regale a Marii Britanii sunt triști în legătură cu conexiunea dintre membri care pare că se depărtează pe zi ce trece. În timpul acesta, zvonurile arată că tocmai cineva are de câștigat de pe urma acestei situații tensionate între rude. Concret, aceasta ar fi nimeni alta decât Meghan Markle.

Amintim că joia trecută prinții William și Harry s-au întâlnit pentru dezvelirea statuii regretatei lor mame din curtea Palatului Kensinghton. Momentul acela i-a făcut pe mulți să se ducă cu gândul la o împăcare a fraților.

Reuniunea a fost una scurtă și oficială, motiv pentru care semnele de întrebare rămân pe poziții și nu se știe exact cum mai este relația dintre ei. Angela Levin, expert regal, a declarat pentru GB News că Meghan Markle nu își dorește ca cei doi frați să revină la sentimente mai bune pentru că ea nu privește deloc cu ochi buni familia soțului:

‘Meghan Markle nu vrea ca Harry şi Willliam să mai fie apropiaţi. Iar el face tot posibilul să îi facă pe plac, lucru de înţeles, având în vedere că este soţul ei. Meghan este clar anti familia regală.’

”A venit cu lecția învățată de acasă”

Levin a mai subliniat că Harry a avut o apariție fugitivă la evenimentul de joi, sosind cu doar 10 minute înainte și plecând imediat după terminarea lui. Sursa citată a pus această grabă pe fondul unor lecții primite de acasă, de la ducesa de Sussex care l-ar fi sfătuit să evite comunicarea cu fratele său:

„A sosit doar cu zece minute înainte de dezvelirea statuii, zâmbind larg şi glumind. Sunt sigură că a venit cu lecţia învăţată de acasă. Nu e cazul să dăm nume, să spunem cine l-a învăţat.”

De asemenea, mulți dintre britanici mai susțin în acest timp faptul că fosta actriță încurajează degradarea relației cel puțin dintre Harry și William tocmai pentru că au moduri diferite de abordare, mai cu seamă de când nepotul cel mic al Reginei a decis să renunțe la titlu. Acest detaliu i-a dezamăgit pe cei mai mulți, în special pe cei din familie care nu mai țin atât de mult legătura cu cel din urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI