Ce emisiune va prezenta Pepe la Antena 1. Artistul a dat lovitura: „A fost de toate la emisiunea asta”

Ce emisiune va prezenta Pepe la Antena 1. Artistul a dat lovitura: „A fost de toate la emisiunea asta”
Ce emisiune va prezenta Pepe

Ce emisiune va prezenta Pepe la Antena 1. Artistul a dat lovitura. Este vorba despre o emisiune cu tradiție la Antena 1, extrem de iubită de public. Pepe dezvăluia recent despre ce proiect este vorba, dar și despre cât de încâtat este că i-a oferit acest proiect aflat la cel de-al 11-lea sezon.

Ce emisiune va prezenta Pepe la Antena 1

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost prezent Aurelian Temișan, care a vorbit despre emisiunea Te cunosc de undeva, o emisiune ale cărei filmări sunt în toi și din a cărei juriu face parte, încă de la debutul show-ului pe micul ecran. Aurelian Temișan a dat detalii despre noul sezon Te cunosc de undeva, care va începe pe micul ecran în curând.

„Aurelian Temișan: O emisiune iubită revine (Te cunosc de undeva), juriul a rămas același, la prezentatori îi avem pe Alina Pușcaș și pe Pepe, care doar producător nu a fost la emisiunea asta, în rest a fost de toate.

Revin și concertele, Dani poate să vină cu cel mic la un concert, s-ar putea să constate că va dormi mai bine.

Dani Oțil: Mai întâi la curse, apoi la concerte, ca să vadă și care este mersul lucrurilor. Apoi îl învăț să înjure pe stadioane, la meciuri”, a spus Aurelian Temișan în ediția de azi a emisiunii Te cunosc de undeva.

Ce noutăți aduce noul sezon Te cunosc de undeva

Despre noul proiect, Pepe declara, în urmă cu puțin timp:

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a declarat Pepe.

Noutatea acestui nou sezon Te cunosc de undeva este că pe scenă vor urca opt cupluri de artiști, în total vor fi 16 artiști pe scenă. Artistul Aurelian Temișan a mai dezvăluit că este mult mai multă muncă în spatele a ceea ce se vede și că nimeni nu știe dinainte ce personaj le va pica.