Adriana Trandafir a dat lovitura la Antena 1. Ce ofertă a primit vedeta

Adriana Trandafir a dat lovitura la Antena 1. Ce ofertă a primit vedeta
Adriana Trandafir a dat lovitura la Antena 1

Adriana Trandafir nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Fosta concurentă de la Asia Express a primit cu brațele deschise provocarea de a fi juratul uneia dintre cele mai apreciate emisiuni de la Antena 1.

Adriana Trandafir, noua profă de actorie de la Te Cunosc de Undeva!

„Te Cunosc de Undeva!” a început filmările pentru cel de-al 17lea sezon, iar echipele de concurenți sunt extrem de încântate de proiectul pe care l-au îmbrățișat cu inima deschisă.

Anul acesta, vor există mici schimbări în cadrul show-ului de la Antena 1. Reputata actriță Adriana Trandafir va fi noua profesoară de actorie de la Te Cunosc de Undeva!, împărtășindu-le concurenților din secretele și sfaturile sale.

Începând din acest sezon, juraţii „Te cunosc de undeva” nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza dinn timpul performării pe scenă să fie colosală.

„E o onoare pentru mine şi un cadou de la Dumnezeu acest rol în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! Mi se pare fascinant că după ce am trăit experienţa acestui show în calitate de concurent, acum am trecut de cealaltă parte a baricadei, unde nu mi-aş fi imaginat niciodată că o să ajung şi de unde se vede şi mai bine frumuseţea acestui show.

Eu ştiu cel mai bine cât de greu este, mai ales că am avut ocazia să concurez atât singură, cât şi în cuplu, alături de Romică, aşa că le înţeleg şi mai mult temerile concurenţilor din acest sezon, unul special, dedicat în totalitate duetelor.

Toţi îmi sunt foarte dragi şi încerc să îi ajut cât de mult pot, să le dau cât de mult pot din tot ce ştiu eu, pentru ca juriul să aprecieze munca lor!”, a declarat actriţa Adriana Trandafir pentru Antena 1.

„Este o muncă sisifică, de cel puţin 10 ore pe zi!”

Adriana Trandafir a trăit pe propria piele, în calitate de concurent al emisiunii, zecile de ore de repetiţii la canto, actorie şi coregrafie, pentru a interpreta la perfecție personajele căzute la ruletă.

„Este o muncă sisifică, de cel puţin 10 ore pe zi, în această perioadă, iar dacă înainte îmi studiam doar piesa mea, acum trebuie să pregătesc absolut toate momentele din concurs, deci nu nu mai încape vorbă despre volumul de muncă.

Va fi un sezon foarte interesant pentru că avem tipologii diferite, suflete speciale şi oameni minunaţi pe care îi voi ajuta cât de mult voi putea să aibă încredere în ei, să uite de frici atunci când sunt pe scenă, să nu pornească avându-l pe înainte şi să primească cu bucurie orice rol le oferă Ruleta!”.

Îi voi învăţa tot ce ştiu eu, toate secretele, de la cum să urce în lift, până la cum să îşi gestioneze emoţiile, combustia internă şi gândurile. Dacă vor asculta tot ceea ce le spun, cu siguranţă le va fi mai uşor! Chiar dacă din faţa televizorului pare totul uşor, telespectatorii trebuie să ştie câtă muncă există în spatele fiecărui moment de pe scenă.

În calitate de antrenor al olimpicilor, le spune mereu concurenţilor că important e nu cât de bine te-ai antrenat de-a lungul timpului, ci cât de performant eşti în momentul în care trebuie să câştigi olimpiada!”, a mai spus vedeta.

Cel de-al 17lea sezon Te Cunosc de Undeva va avea premiera, în curând, la Antena 1. În acest sezon, Alina Pușcaș va prezenta emisiunea alături de artistul Pepe, în locul lui Cosmin Seleși.