Daria Radionova, prima reacție după ce iubește din nou. Ce a spus despre noua relație

Daria Radionova, prima reacție după ce iubește din nou. Ce a spus despre noua relație
Daria Radionova, extrem de fericită în brațele unui cântăreț cunoscut

Daria Radionova este extrem de îndrăgostită! Fosta iubită a lui Alex Bodi și-a găsit liniștea în brațele unui cântăreț milionar extrem de cunoscut în Londra, așa că a decis să facă primele dezvăluiri despre bărbatul ce a cucerit-o.

Ce a spus Daria Radionova despre noul iubit. Rusoaica este extrem de fericită

Daria Radionova și Alex Bodi au avut o relație plină de controverse, iar, până la urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Rusoaica și-a refăcut viața cu un cântăreț din londra, Pooyan Mokhtari. Acesta este foarte cunoscut la nivel național, bucurându-se de o grămadă de fani.

Frumoasa rusoaică s-a decis să discute despre bărbatul ce i-a furat inima, explicând că este recunoscătoare pentru faptul că a început o relație cu un om ce este extrem de grijuliu. De asemenea, Daria Radionova își dorea de mult timp să găsească pe cineva ce are calitățile cântărețului.

„Dumenzeu mi-a dat în cele din urmă persoana care încearcă să mă facă mai fericită pe fiecare zi, care are grijă de mine și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

Este persoana pentru pe care m-am rugat s-o găsesc de mult timp. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor.”, a mărturisit Daria Radionova, la Antena Stars.

Unde s-a mutat Daria Radionova, de fapt

De asemenea, șatena a explicat că s-a mutat la Londra alături de noul partener, ba chiar că are foarte multe proiecte la care trebuie să lucreze. Rusoaica a petrecut 3 luni la Monaco, locul unde își dorește să se întoarcă pentru vacanțe, dar, momentan, abia așteaptă să vadă ce îi aduce viața alături de noul iubit.

„M-am mutat înapoi în Londra de ceva timp. Trebuie să lucrez la mai multe lucruri. Avem planuri mari pentru viitor. (…) Avem planuri să ne întoarcem în Monaco pentru vacanțe, dar pentru moment plănuim să stăm în Londra.

În acest moment sunt fercită, recunoscătoare. Abia aștept să văd ce-mi aduce viața în viitorul apropiat.”, a adăugat aceasta.

Daria Radionova, acuzații grave la adresa lui Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi au avut o relație plină de pasiune, dar, în cele din urmă, aceștia s-au despărțit. Imediat după separare, rusoaica a explicat că afaceristul avea un comportament ce a făcut-o să își dorească să nu mai aibă vreo legătură cu el.

„Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă.

L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.’, a dezvăluit Daria.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI