Daria Radionova, declarații despre despărțirea de Alex Bodi. Mai sunt sau nu un cuplu?

S-a zvonit că Alex Bodi și Daria Radionova s-ar fi despărțit, asta după ce ei au vorbit deja despre căsătorie și copii. Totul a pornit de la faptul că rusioaca a plecat în Londra, iar fanii au crezut că și-a făcut bagajele și l-a părăsit pe afacerist. Acum, Daria Radionova face declarații despre ce s-a întâmplat între ei.

Daria Radionova l-a părăsit pe Alex Bodi?

Daria Radionova a ținut să pună punct speculațiilor privind despărțirea ei de afacerist. Ea a explicat faptul că locuiește în Londra și că acolo are jobul, motiv pentru care are lucruri de rezolvat și nu poate sta permanent în România.

În plus, a mai spus tânăra, ea trebuie să își pregătească afacerile pentru redeschidere, ceea ce a necesitat prezența ei în Marea Britanie.

”Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc business-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România.”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars.

Iubita lui Alex Bodi a ținut să precizeze că totul merge perfect în relația ei, iar faptul că nu mai postează poze unul cu celălalt pentru câteva zile, nu înseamnă că au luat o pauză sau că s-au despărțit.

”Dacă nu publicăm imagini unul cu celălalt pentru câteva zile, nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău. Nu trebuie ca relația noastră să fie publică. Totul este bine între noi, nu ne certăm, ne cunoaștem sentimentele pe care le avem unul față de celălalt și ni le arătăm în privat, iar asta înseamnă mult pentru mine și el”, a mai spus ea.

Daria Radionova și Alex Bodi și-au făcut planuri de nuntă

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este pregătit să își refacă viața alături de iubita lui, Daria Radionova. Cei do au vorbit deja despre căsătorie și au spus când va avea loc marele eveniment.

Afaceristul i-a oferit deja inelul de logodnă iubitei sale, iar nunta va avea loc anul acesta, când situația cu pandemia se va mai relaxa. Bodi s-a arătat liniștit sufletește și a spus că este foarte fericit alături de rusoaică.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi, într-un interviu acordat AntenaStars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI