13 feb. 2021 | 14:20

Secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi, dezvăluit de Bianca Drăgușanu. Ce nu îi poate oferi, de fapt

Monden
Secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi, dezvăluit de Bianca Drăgușanu. Ce nu îi poate oferi, de fapt
Secretul rușinos și intim al controversatului afacerit. Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi?

Alex Bodi e introdus într-un alt scandal la care i se adaugă noi acuzații penale. Bianca Drăgușanu dă toate cărțile pe față și vine inclusiv cu un detaliu intim al bărbatului care a condus-o la starea civilă.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incredibile despre Alex Bodi.

Fosta prezentatoare de televiziune e mai decisă decât niciodată să-și facă dreptate și să uite de trecut rezolvând toate problemele care au adus-o în punctul acesta. Pe lângă acuzațiile de proxenetism aduse într-un dosar, un altul are numele afaceristului alături de alte greșeli precum: violență și agresiuni repetate.

Bianca Drăgușanu susține că este și la moment șantajată de fostul soț cu noi filmări defăimătoare la adresa ei, motiv pentru care dorește să solicite în perioada următoare un ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi.

Fosta asistentă păcătoasă a detaliat episoadele violente la care ar fi fost supusă de afacerist pe vremea în care erau împreună. De asemenea, a declarat că imediat cum a reușit să scape din casa bărbatului după alte agresiuni a fugit imediat la IML. Unele din violențe au avut parte în compania finilor săi care pot mărturisi aceleași lucru, susține blonina.

„Este un om periculos, mi-e frică de el”

“El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copiii. Numai el e normal. Asta cu care e acum o să fie a patra nebună.

Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren si mai minat ca mine. Mi-a zis: pe 15 o să ies din arest și o să ne întâlnim noi. Eu am dovezi. Nu există nici un motiv pentru care o femeie să pățească ce am pățit eu. Am vorbit și acum două zile și el mă amenința. După ce mă bătea îmi dădea mesaje: zi că ți-am dat doar o palmă sau că ai căzut pe scari. Există echimoze pe cap și pe tot corpul, asta scrie în certificatul de la IML. Este un om periculos, mi-e frică de el”
Bianca Drăgușanu (Sursa: Xtra Night Show, de la Antena Stars)

Detaliul intim al afaceristului

Un lucru din intimitatea foștilor amorezi a fost dezvăluit de blondină, anume că acesta nu-i putea oferi un copil pentru că lua steroizi. Cuplul a vorbit de nenumărate ori în cadrul unor interviuri despre mărirea familiei și despre dorința comună de a face un copil împreună.

“În septembrie când era deja cu alta (nr Daria Radionova) îmi promitea mie că facem copil. Dar el nu putea să aibă copii, că ia niște steroizi. El, la fiecare ceartă îmi cerea ceasul, gențile înapoi, tot ce mi-a luat cerea înapoi“, a mai dezvăluit Bianca.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro