Alex Bodi a primit cea mai surprinzătoare vizită. Cine a venit la casa milionarului

Alex Bodi a primit cea mai surprinzătoare vizită. Cine a venit la casa milionarului
Alex Bodi a petrecut Craciunul cu Daria Radionova

Alex Bodi a primit cea mai surprinzătoare vizită în timp ce se află în arest la domiciliu. Cine a venit la casa milionarului, citiți în articolul de mai jos.

Cu cine a petrecut Alex Bodi Crăciunul. Ce vizită surpriză a primit în timp ce este arestat la domiciliu

Alex Bodi a primit o vizită surpriză în timp ce se află arestat la domiciliu. După ce a petrecut o perioadă de timp în spatele gratiilor, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu la vila sa din Tunari.

În așa fel, afaceristul de la Mediaș s-a putut bucura liniștit de Crăciun, alături de câteva persoane dragi. În plus, Alex Bodi a primit chiar și o vizită surpriză din partea luptătorului Benny.

Alex Bodi, Crăciun liniștit alături de fetițele sale

Astfel, aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi a petrecut Nașterea Domnului alături de cele două fiice al sale și de iubita Daria Radionova. În acest timp a avut parte și de o vizită surpriză din partea luptătorului Benny.

Conform imaginilor postate de afaceristul din Mediaș pe Instgram, Benny a trecut pe la vila din Tunari pentru o mică întâlnire. Cei doi au stat de vorbă și au și imortalizat momentul. De asemenea, Alex Bodi l-a felicitat pe luptătorul Benny pentru victoria pe care a avut-o în Gala Glory 76 de la Rotterdam, unde a reușit să îl învingă prin KO tehnic pe celebrul Badr Hari.

Alex Bodi a postat poze din arestul de la domiciliu

Felicitări frate! Sunt mândru de tine. Mulțumesc că ai venit”, a fost mesajul lui Alex Bodi care a însoțit fotografia cu luptătorul.

Proaspăt ieșit din arest, Alex Bodi și-a petrecut Crăciunul în arest la domiciliu alături de cel două fetițe ale sale. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a postat în mediul online mai multe imagini cu cele mici și le-a împărtățit internauților că este foarte fericit pentru că a putut să aibă alături de el fetițele de Crăciun.

Alex Bodi a petrecut și alături de Daria Radionova

În plus, lângă Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, în seara de Crăciun a stat și noua sa iubită, Daria Radionova. Acum, după ce afaceristul pare să fi terminat definitiv relațiile cu Bianca Drăgușanu, cei doi par că se înțeleg de minune și că relația lor este într-un punct cât se poate de frumos.

De asemenea, cât timp s-a aflat în spatele gratiilor Daria Radionova l-a așteptat pe Alex Bodi, iar acum s-au bucurat de revedere, mai ales că acesta este plasat în arest la domiciliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI