Cum a apărut Carmen Brumă în locul lui Dan Capatos, la XNS. Echipa Antenei 1 a rămas fără cuvinte FOTO

Cum a apărut Carmen Brumă în locul lui Dan Capatos, la XNS. Echipa Antenei 1 a rămas fără cuvinte FOTO
Cum a apărut Carmen Brumă în locul lui Dan Capatos la emisiunea sa?

Carmen Brumă a avut de curând o apariție de neuitat pentru fanii săi. Frumoasa soție a lui Mircea Badea a venit în locul lui Dan Capatos. Cu ce a ales să se îmbrace și cum s-a pozat antrenoarea?

Cum a apărut Carmen Brumă în locul lui Dan Capatos?

Carmen Brumă este de o bună bucată de vreme ajutorul prețios al mireselor. Aceasta a venit la show-ul lui Dan Capatos, pentru a doua oară, pentru a le arăta pe frumoasele miresici care au acceptat provocarea antrenoarei. Concurentele trebuie să reușească să dea jos cât mai multe kilograme jos înainte nunții, cu ajutorul programului de slăbit scris de Carmen. Zis și făcut!

Participantele competiției de slăbit rapid până la cel mai mare eveniment din viața lor au privit cumințele modelele îmbrăcate în rochiile de mireasă care au defilat în voie în platoul de la XNS. Toate bune și frumoase până când soția lui Badea i-a luat locul la pupitru moderatorului show-ului. Aceasta s-a lăsat fotografiată extrem de sexy cu picioarele pe biroul prezentatorului XNS.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am preluat legatura ?! Ne vedem la 00.30 @xtranightshow ! @ghidulmiresei #miresevskilograme #bodygoals #weightlossjourney #intrainrochiademireasabycarmenbruma

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

 „Avem prezentare de modă!”

„Ne pregătim de XNS! Avem prezentare de modă. Concurentele de la Mirese versus kilograme au dat jos între 8 și 8,6 kilograme ăntr-o săptămână. Azi vom face o prezentare de modă cu rochii de mireasă pentru a-și face o idee despre modelul de rochie pe care-l vor alege. Pregatita pentru @xtranightshow alaturi de concurentele de la MIRESE VERSUS KILOGRAME ! Cat au slabit, ce mancam atunci cand vrem sa slabim si suntem invitate la o nunta , va spunem un aceasta seara! @ghidulmiresei #tvshows #miresevskilograme #bodytransformation”
Carmen Brumă