Daniela Crudu, o nouă operație estetică. De ce a ajuns iar la clinică

Daniela Crudu, o nouă operație estetică. De ce a ajuns iar la clinică
Ce operație și-a făcut Daniela Crudu. Bruneta a cerut ajutorul medicului estetician

Daniela Crudu a ajuns din nou pe mâinile medicilor după ce a decis că mai vrea să își facă o intervenție estetică. Bruneta a decis să le povestească totul fanilor imediat după ce a ieșit din operație și a mărturisit că a făcut tot posibilul pentru a scăpa de micile imperfecțiuni cu ajutorul sportului, dar acest lucru nu a fost posibil.

Daniela Crudu, din nou pe mâinile medicilor. Ce operație și-a făcut bruneta

Frumoasa brunetă se bucură de un trup pe care multă lume și-ar dori să îl aibă, dar aceasta le-a povestit tuturor că nu era complet mulțumită. După ce a trecut printr-o despărțire dureroasă, se pare că Daniela Crudu își dorește să ajungă la cea mai bună versiune a sa. Astfel, aceasta imediat a contactat medicul estetician pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse.

„Nu mi-am făcut mare operație, toată lumea mă întreabă. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Vreau să beau o cafea, dar nu am voie. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, le-a spus Daniela Crudu fanilor săi pe InstaStory.

Cum a decurs operația Danielei Crudu. Le-a spus totul fanilor de pe patul de spital

Admiratorii brunetei au putut obseva că aceasta se afla pe perfuzii, însă era foarte fericită pentru că a recurs la o nouă operație estetică. Daniela Crudu nu se dă în lături atunci când vine vorba de operațiile estetice, astfel că acum a ajuns din nou să ceară ajutorul medicilor pentru a se simți cât mai bine în pielea ei.

De asemenea, focoasa brunetă nu a uitat să își pună fanii la curent cu privire la ultima ei intervenție. Ținând cont că aceasta are parte de multe urmăritoare ce își doresc să arăte la fel de bine ca ea, Daniela Crudu le-a transmis tuturor din mediul online că operația prin care a trecut nu este una grea pentru că medicul nu a avut multă grăsime de îndepărtat.

„Foarte multe fete mă întreabă dacă intervenția este grea, nu este grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime de scos de acolo, a fost puțină dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aceea între coapse, nu îmi place mie.”, a spus bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI