Daniela Crudu nu este singura vedetă bătută de iubit. Ce chinuri au îndurat Bianca Drăgușanu și Andreea Spătaru

Daniela Crudu nu este singura vedetă bătută de iubit. Ce chinuri au îndurat Bianca Drăgușanu și Andreea Spătaru
Daniela Crudu nu este singura vedetă bătută de iubit. Ce chinuri au îndurat Bianca Drăgușanu și Andreea Spătaru

De la amor la violență a fost doar un pas, iar Daniela Crudu nu a fost singura vedetă bătută de iubit. Artista Alexandra Stan, dar și foste asistente TV precum Bianca Drăgușanu, Andreea Spătaru și Mădălina Pamfile au primit astfel de tratamente de la partenerii de viață. Au fost arse cu țigara, trase de păr sau lovite peste picioare.

Daniela Crudu nu este singura vedetă bătută de iubit

Incidentul prin care a trecut Daniela Crudu duminică dimineața nu este unul singular. Amintim că bruneta a fost bătută de iubitul croat, Sego Dubravko, și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe fondul unei gelozii, luptătorul profesionist s-a năpustit asupra ei cu pumnii, fisurându-i nasul și provocându-i mai multe contuzii la nivelul feței.

Daniela Crudu nu este la prima experiență de acest gen. Din păcate, de-a lungul timpului, foștii ei iubiți au mai bătut-o din când în când. Îl amintim aici pe fostul ei partener, pe nume Nilă, care i-a stins țigara pe față. Astfel de scene se petreceau în urmă cu opt ani, pe când daniela era asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos.

Alexandra Stan, bătută de Marcel Prodan

Au trecut șase ani de când cântăreața Alexandra Stan a trecut prin clipe groaznice din cauza impresarului care îi era și iubit, pe nume Marcel Prodan. La vremea aceea, Alexandra Stan a ajuns plină de vânătăi și cu ochiul umflat, după ce a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța de către un echipaj al Poliției Rutiere. Artista l-a dat în judecată pe iubit și a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare, dar și la plata a 25.000 de euro, daune morale către artistă.

Mădălina Pamfile, agresată de Gabi Matei

Mădălina și Gabi Matei
Mădălina și Gabi Matei

În urmă cu opt ani, fosta ”elevă a lui Mazăre”, Mădălina Pamfile, trecea prin clipe de groază alături de iubitul fotbalist de atunci, pe nume Gabi Matei. Acesta a bătut-o și a tăiat-o cu lama. „El m-a tăiat într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat şi a făcut acest gen necugetat. Dragostea te face să comiţi gesturi necugetate, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Eu l-am iertat pe el, aşa cum mi-a iertat şi el mie multe”, a declarat „eleva lui Mazăre” pentru Click, la momentul respectiv. Reamintim că din cauza acestor probleme, Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă, însă a reușit să treacă peste acele episoade, iar în prezent are o fiică și este însărcinată din nou cu actualul ei partener.

Andreea Spătaru, bătută de ”Boschet”

În urmă cu 12 ani, Andreea Spătaru, fosta asistentă de la „Dimineața cu Răzvan și Dani” (Național TV), a fost fotografiată în timp ce primea o bătaie soră cu moartea, într-un parc din București. Agresorul a fost chiar iubitul ei, Ion Cojocea, alias „Boschet”, un afacerist divorțat și cu copii acasă. Bărbatul a lovit-o cu pumnii și cu picioarele, furios că aceasta a depus plângere împotriva sa la Secția 1 de Poliție. Timpul a trecut, iar de atunci Andreea are o familie frumoasă, fiind căsătorită și mamă de fată și de băiat.

Bianca Drăgușanu, bătută de Coco Păun și de Alex Bodi

A rămas cu vânătăi pe picioare
A rămas cu vânătăi pe picioare

Bianca Drăgușanu a fost, de asemenea, suspusă agresiunilor fizice din partea iubiților săi. Cel mai dureros episod a fost la vârsta de 22 de ani când un interlop din Târgu Jiu, pe nume Coco Păun, o bătea zilnic, având și în prezent urme pe picioare.

„Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mă punea să stau în genunchi, m-a bătut pe stradă. Am vrut să mă sinucid” , a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu mulți ani, la un post tv. Din păcate însă, nici în prezent nu a scăpat de relele tratamente. S-a întâmplat recent, chiar înainte de Crăciun, când soțul ei, Alex Bodi, i-a înfipt furculița în mână și a bătut-o. Blonda a și vrut să divorțeze de el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI