Daniel Onoriu, decizie radicală după ce a fost la un pas de moarte: „Nu va fi ușor”

Daniel Onoriu, decizie radicală după ce a fost la un pas de moarte: „Nu va fi ușor”
Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă după operația nereușită de micșorare a stomacului suferită într-o clinică din Turcia

Daniel Onoriu, decizie radicală după ce a fost la un pas de moarte. Fostul pilot de raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București. După 55 de zile de comă, bărbatul și-a revenit în simțiri, iar luna trecută a fost externat. Daniel Onoriu nu are de gând să-i lse pe medicii turci să scape prea ușor.

Daniel Onoriu, decizie radicală după ce a fost la un pas de moarte

Daniel Onoriu, decizie radicală după ce a fost la un pas de moarte. Fostul pilot de raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București.

Daniel Onoriu a suferit o hemoragie internă masivă, motiv pentru care a fost nevoie de încă o operație. Familia l-a transferat pe fostul pilot de raliuri la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a stat în comă indusă nu mai puțin de 55 de zile. Medicii români au reușit însă să facă minuni, iar pe data de 8 martie Daniel Onoriu a fost externat. Fostul pilot și familia sa sunt convinși că doar o minune a făcut posibilă scăparea sa de la o moarte care, la un moment dat, părea iminentă.

„Nu va fi ușor”

Daniel Onoriu s-a apropiat mult de Dumnezeu și de biserică după teribila experiență prin care a trecut. El a postat un mesaj pe contul de Facebook sub titlul „Îl iubesc pe Dumnezeu”

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai și metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu, pe pagina sa de socializare.

Vrea să dea în judecată clinica din Turcia

Daniel Onoriu, în ciuda gândurilor creștinești din această perioadă, nu are de gând să-i lase să scape prea ușor pe doctorii turci care l-au adus în pragul morții. Fostul pilot a dat în judecată clinica din Turcia unde a fost operat și care-i aparține lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, scrie Click!.

„Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, ne-a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru sursa citată.

De altfel, Daniel Onoriu crede că medicii turci care l-au operat, inițial, au realizat că el ar avea o problemă de sănătate, dar au efectuat oricum intervenția chirurgicală doar din dorința de a-i lua banii.

„Fizic, de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”, a declarat Daniel Onoriu, la Antena 1.

Daniel Onoriu și-a sărbătorit împlinirea a 44 de ani în urmă cu câteva zile. (44 de ani). El  s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat nu mai puțin de 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.