Dani Oțil, șoc total după ce a mers la Milano în weekend: ‘M-am dus de rușine să îl salut’

Dani Oțil, șoc total după ce a mers la Milano în weekend: ‘M-am dus de rușine să îl salut’
Dani Oțil, șoc total după ce a mers la Milano în weekend:

Dani Oțil a povestit ce i s-a întâmplat în acest weekend când a fost, alături de soția sa, la Milano, Italia. El a spus că s-a întâlnit acolo, în mod inopinat cu colegul său, Răzvan Simion, și el, de asemenea însoțit.

Dani Oțil, șoc total după ce a mers la Milano în weekend

Dani a povestit că a rămas extrem de surprins să se întâlnească și acolo, deși ei se văd zilnic la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Dialogul dintre Răzvan și Dani, din emisiune, a fost de-a dreptul savuros.

”-In Italia, m-am intalnit cu Razvan, era la o terasa, a avut masa lângă bucătar. Era și Răzvan însoțit. M-am dus de rușine să îl salut. Asa se plimbă prin Milano (n.red. elegant), nu ca noi, in colanti de gravidă, trași peste burta.

-Eu cred ca nici pe lumea cealaltă nu ma lasi în pace.

-Am fost sa vedem Domul, ca nici pana la 40 de ani nu l-am vazut, si m-am rugat sa nu ma mai intalnesc cu el, dar in cinci minute a fost si el acolo. Eu nu stiu sa ma imbrac in vacanta in Italia. Ne-am intors pana la urma impreună in avion”, a fost dialogul dintre Dani și Răzvan.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit trei ani de relație

Dani a dus-o pe soția sa în weekend la Milano, sărbătorind trei ani de relație. Amintim că cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproximativ o lună, Gabriela fiind și însărcinată cu un băiețel. Nunta a avut loc chiar la restaurantul lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a declarat că este extrem de fericită că a devenit doamna Oțil.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit.

Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, ne-a mărturisit Gabriela în exclusivitate.

De altfel, frumosul fotomodel și-a dorit enorm să devină mamă.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat ea, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI