Ce a putut să-i spună Dani Oțil soției sale la Neatza. Răzvan Simion și Ramona Olaru au avut o criza de râs

Ce a putut să-i spună Dani Oțil soției sale la Neatza. Răzvan Simion și Ramona Olaru au avut o criza de râs
Ce a putut să-i spună Dani Oțil soției sale la Neatza. Răzvan Simion și Ramona Olaru au avut o criza de râs

În platoul Neatza cu Răzvan și Dani a avut loc un moment special. Soția graviduță a lui Dani Oțil a îmbrăcat din nou rochia de mireasă și a defilat așa, sub privirile atente ale soțului ei.

Ce a putut să-i spună Dani Oțil soției sale la Neatza

De asemenea, tot în rochie de mireasă a defilat și Ramona Olaru, despre care astrele chiar au prezis că se va căsători în curând.

”Nunta ar trebui sa fie anul viitor. Ea va avea de ales. Ea cand alege, alege bine”, a spus Bianca Nuțu, cea responsabilă cu horoscopul emisiunii.

Văzând-o pe soția sa, Gabriela Prisăcariu, îmbrăcată din nou în rochia de mireasă, Dani Oțil a ținut să precizeze:

”N-ar sta acasa gravidele, vin aici, ca sa faca si ele un ciubuc. Pentru ala micul”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit luna trecută. Fotomodelul este gravidă în șase luni de sarcină. Cei doi sunt foarte fericiți de clipele pe care le trăiesc în prezent

”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit.

Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, ne-a mărturisit, recent, Gabriela în exclusivitate despre al doilea copil cu Dani Oțil.

”Trăim cele mai frumoase clipe”

Gabriela Prisăcariu și-a dorit enorm să devină mămică:

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mai declarat Gabriela Prisăcariu, la Antena 1.

Dani Oțil a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare că va deveni tătic.

“Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”, spunea Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI