11 nov. 2023 | 16:50

Dani Oțil şi coşmarul bonelor. Prezentatorul a fost în situaţii de tot râsul: „A zis că suntem nesimţiţi, alta ca a avut dosar penal”

Monden
Dani Oțil şi coşmarul bonelor. Prezentatorul a fost în situaţii de tot râsul:
Dani Otil şi coşmarul bonelor. Prezentatorul a fost în situaţii de tot râsul: "A zis că suntem nesimţiţi, alta ca a avut dosar penal"

Dani Oțil a vorbit despre una dintre cele mai dificile experiențe din viața sa de părinte. Prezentatorul TV a încercat să găsească persoana potrivită care să aibă grijă de fiul său când el și Gabriela Prisăcariu sunt ocupați, dar fără rezultat. A dat numai peste bone care i-au dat mari bătăi de cap și cu care a avut multe altercații.

Dani Oțil, un tată fericit, dar fără noroc la bone

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Are o carieră de mare succes, este iubit si apreciat de o mulțime de oameni pentru spectacolul pe care îl face mereu pe micile ecrane și este împlinit și din punct de vedere personal.

De când a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, viața lui s-a schimbat complet. S-au îndrăgostit, s-au căsătorit și totul a căpătat cu totul altă formă când a venit pe lume copilul lor, Tiago.

Micuțul a dat un sens vieții lor și le seamănă perfect părinților. Dani Oțil este foarte atașat de micuț și spune că a simțit că este cu adevărat un om împlinit după ce acesta i-a spus, pentru prima dată, “tata”.

Chiar dacă primul său cuvânt a fost “mama” și a avut ceva de așteptat, Dani Oțil nu și-a pierdut răbdarea și a fost foarte încântat în acel moment. A simțit că fiul său îl recunoaște și are nevoie de el mai mult decât niciodată.

“Cel mai frumos moment de până acum cu Tiago a fost cel în care mi-a spus „tati”. Mi-a spus târziu, „mama” a spus devreme, dar când a făcut-o am simţit că mă strigă, că are nevoie de mine.

Și mă mai face fericit faptul că atunci când se strică ceva prin casă, mă cheamă pe mine, ştie că eu sunt omul care repară, aşa cum ştie şi soacră-mea. Astea sunt lucrurile care mă impresionează”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, țepuit de bone

Dani Oțil a găsit cu greu o bonă pentru copilul său și a avut parte de experiențe neplăcute alături de cele șase femei care i-au călcat pragul casei. În podcastul lui Mihai Bobonete, prezentatorul a dezvăluit că prima îngrijitoare i-a blestemat când și-a dat demisia.

Vezi și: Gabriela şi Dani Oţil, apariţie uluitoare pe stradă. Cum au fost filmaţi cei doi, imaginile au stârnit mare vâlvă: “Ferească”

Aceasta nu era deloc responsabilă și, chiar dacă avea de lucru, ea dormea. În prima zi în care a rămas singură cu cel mic, a decis să se retragă, dar într-o manieră deloc civilizată. A zis că i se părea greu să stea cu un copil, deși Gabriela Prisăcariu o ajuta din plin și îi oferea tot sprijinul ei.

„Avea salariu bun, program bun, dar dormea adânc. Eu am o casă mică, Tiago dormea pe etaj cu ea şi nu avea nicio treabă. Gabriela făcea drumuri prin casă cu Tiago plângând (avea vreo 2-3 luni) şi ea sforăia. Nu avea uşă, avea un perete de sticlă glisant, nicio treabă nu avea”, a povestit matinalul de la Antena 1.

Au avut și trei bone moldovence, pe car le-au angajat mai mult de milă. Deși ei au vrut să le facă un bine, femeile au fugit când și-au dat seama că nu este de ele o astfel de meserie. Una dintre ele chiar a plecat pe furiș, dar și cu banii luați.

Femeia l-a mințit pe Dani Oțil că merge acasă să își înscrie copilul la liceu, după care va reveni. Prezentatorului i s-a făcut milă de ea, i-a dat chiar și bani, iar ulterior a observat că plecase cu tot cu bagaj, periuță de dinți și s-a simțit părăsit și înșelat de un om căruia a vrut să îi facă bine.

„Nu ştiu dacă e bine să povestesc, dar aia e… Ea a fugit practic, asta m-a deranjat. Nu mi-a spus nimic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere, i-am dat şi bani, normal.

Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e”, a mai spus Dani la podcast.

Dani Oțil aproape să îşi lase copilul pe mâna unei femei cercetate penal

O altă femeie i-a jignit pe cei doi soți, după ce aceștia i-au solicitat puțină discreție. Bona era mereu în compania lor, nu le oferea deloc spațiu și intimitate, iar atunci când și-au spus oful, a ales să plece și să le transmită că sunt nesimțiți.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Oţil şi-a uimit fanii. Ce semnificaţie au tatuajele făcute recent, le-a arătat cu mândrie

În emisiunea online a lui Mihai Bobonete, Dani Oțil a mărturisit că a adus în casa lui o femeie cercetată penal. Când a vrut să o descopere și i-a solicitat mai multe detalii despre trecutul său, a aflat că aceasta avusese mari probleme cu legea.

Experiența prin care trecuse nu i-a impus deloc siguranță lui Dani Oțil și o monitoriza mereu pe bonă. Ulterior, aceasta s-a retras, dar Dani a rămas cu un gust amar din cauza faptei grave pe care ea o săvârșise.

„Cu altă ocazie, voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis ‘Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală’.

Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii.

Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a explicat Dani despre cea mai nefericită experiență cu bonele lui Tiago.

Dani și Gabriela Oțil nu au concediat nicio bonă

Un gust plăcut le-a lăsat-o experiența cu o tânără din Timișoara. Aceasta a stat în casa lor pe timpul verii și chiar a dovedit că este responsabilă. Chiar dacă la început nu le-a inspirat siguranță, mai ales din cauza vârstei, Dani și Gabriela Oțil și-au dat seama că și puștoaicele pot face treabă bună.

Fata a avut mare grijă de micuțul Tiago, după ce aceasta îi mai crescuse pe cei 11 frați. Spre deosebire de alte situații, de data aceasta, tânăra și-a făcut treaba cum trebuie și a respectat contractul, care s-a încheiat după terminarea verii.

Citește și: Dani Oțil a plâns la revenirea în emisiune, la Antena 1. Gestul făcut de Răzvan Simion și Ramona Olaru l-a copleșit

Prezentatorul TV a mărturisit că el și soția lui nu au concediat pe nimeni, deși unele femei nu erau deloc făcute pentru această meserie. Cu toate acestea, ele au ales să plece, dar acum au găsit o bonă filipineză, pe care chiar se pot baza.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro