20 nov. 2023 | 11:19

Dani Oţil, prins pe „picior greşit” de Gabriela. S-a întâmplat chiar la Milano, cum l-a filmat pe prezentator: „Nu ţi-e ruşine, mă?”

Monden
Dani Oţil, prins pe
Dani Oţil, prins pe "picior greşit" de Gabriela

Celebrul cuplu s-a bucurat în aceste zile de o scurtă escapadă romantică la Milano. Acolo, Dani Oțil a fost prins pe picior greșit de Gabriela Prisăcariu. Frumoasa blondă nu a trecut cu vederea gestul făcut de soțul său pentru o femeie superbă. Cum l-a filmat pe prezentator.

Escapadă romantică în Milano

Gabriela și Dani Oțil formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul de la noi din țară. După cununia civilă făcută cu puțin înaintea de venirea pe lume a fiului lor, în vara acestui an, au spus din nou marele DA, organizând o petrecere de nuntă de cinci stele, la care au participat prieteni, rude, nume importante din televiziune.

Cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând, profită de orice moment petrecut împreună și nu uită să se răsfețe, când au ocazia. Gabriela și Dani Oțil au petrecut câteva zile la Milano, unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia. Acolo au trăit și un moment amuzant, ce a fost împărtășit și în mediul online, spre deliciul celor care le urmăresc acitivitatea.

Cum l-a prina Gabriela pe Dani Oțil

În scurta excursie, vedetele s-au bucurat și de o sesiune de cumpărături în Galleria Vittorio Emanuele, raiul iubitorilor de modă. Acolo, Dani Oțil a ajutat o altă turistă, însă gestul lui nu a fost tocmai pe placul soției sale.

Gabriela Prisăcariu și-a filmat soțul în timp ce îi făcea mai multe fotografii femeii, care își dorea, cel mai probabil, o imagine de neuitat din celebrul colț din Milano.

Te-ar putea interesa și: Ce relație este între Gabriela Prisăcariu și părinții lui Dani Oțil. Vedeta a vorbit și despre al doilea copil VIDEO EXCLUSIV

Dani Oţil, prins pe "picior greşit" de Gabriela. S-a întâmplat chiar la Milano, cum l-a filmat pe prezentator: "Nu ţi-e ruşine, mă?"

„Ţi-a amorţit genunchiul, tataie, ridică-te”

Modelul i-a reproșat chiar prezentatorului că ei nu îi face la fel de multe poze. Cu zâmbetul pe buze, Dani Oțil nu s-a lăsat intimidat de glumele cu iz de critică ale soției sale și a continuat activitatea de fotograf de ocazie.

„Pentru mine nu faci poze aşa, dar pentru doamna îmbrăcată frumos… Nu ţi-e ruşine, mă? Ţi-a amorţit genunchiul, tataie, ridică-te! Mie nu îmi faci atâtea poze”, i-a spus Gabriela, râzând, prezentatorului matinalului de la Antena 1.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Prisăcariu a izbucnit nervos pe internet: ‘Să vă vedeți, naibii, de treaba voastră’. Ce a deranjat-o pe soția lui Dani Oțil

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Regele Frederick și Regina Mary, probleme în cuplu. Ce i-a dat de gol
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro