Ce job neplăcut a avut Dani Oțil înainte de Neatza: ”Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil!”

Ce job neplăcut a avut Dani Oțil înainte de Neatza: ”Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil!”
Ce meserie a avut Dani inainte de Neatza

Dani Oțil a povestit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani ce job a avut înainte de televiziune. Acesta a mărturisit că ”în tinerețe” a activat în domeniul IT.

Ce job neplăcut a avut Dani Oțil înainte de Neatza

Dani Oțil a povestit ce se întâmpla în vremea când activa în domeniul de IT. Acesta era nevoit să curățe laptopurile colegelor sale și rămânea de fiecare dată uimit ce anume găsea pe tastaturi.

”Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost si IT -ist cand eram mai tanar, Doamne, ce gaseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil! Gaseam scame, agrafe de birou, asa era pe vremea aia, par, cartofi prajiti. Si le faceam cate un martisor fetelor, și anume, cate o punguta cu tot ce continea tastaturile respective”, a spus Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii.

Tot în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a divulgat și câteva dintre calitățile secrete ale prietenului său, Răzvan, calități apreciate de toate femeile. Dialogul dintre cei doi s-a dovedit a fi de-a dreptul unul de-a dreptul savuros.

”-Uitați-vă la Răzvan, mainile alea, sticksurile alea puternice. Cand vine de la supermarket cu plasele pline… dă cu sapa, spune poezii, este înalt.

-Sunt înalt cât Antonia!

-Cum esti tu inalt cat Antonia, asa sunt eu, cat Puberu”, a fost dialogul dintre cei doi.

Răzvan și Dani, amintiri din copilărie

Amintim că Răzvan și Dani nu sunt numai colegi de platou, ci și foarte buni prieteni încă din copilărie.
De altfel, într-o ediție trecută a emisiunii, Răzvan a ținut să rememoreze momentul în care, după o experiență nereușită la scăldat, Răzvan a fost nevoit să îl ”oblojească” pe Dani ca o adevărată mămă. Dar Dani a dorit să completeze tabloul cu un alt moment de referință pentru el, petrecut la vârsta de 16 ani, mai precis, despre prima dată când a ajuns cu o fată într-o cameră de hotel.

”-Mai tii minte cand te-am scos din apa in hipotermie si te-am invelit cu paturi toata noaptea?

-Tin minte prima oara cand am ajuns singur cu o fata intr-o camera de hotel, aveam 16 ani. Eram foarte fericit, aveam si 2 fire de par pe piept. M-a dezbracat si… mi-a facut un ceai.

-Da, doar că erai, de fapt, la facultate, iar fata aceea era, de fapt, o asistenta”, a fost dialogul delicios dintre Răzvan și Dani, într-o ediție recentă a emisiunii.