Dani Oțil, gafă colosală la Neatza. A făcut cea mai proastă glumă de anul acesta

Dani Oțil, gafă colosală la Neatza. A făcut cea mai proastă glumă de anul acesta
Dani Oțil, gafă colosală la Neatza.

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la Neatza, a avut un dialog cu Ramona în care a avut un comentariu cel puțin bizar. Urmărind însă stupoarea de pe fața Ramonei, a ținut să precizeze că, evident, a fost doar o glumă.

Dani Oțil, gafă colosală la Neatza

Însă ce ”glumă” a făcut acesta? În dialogul dintre Dani Oțil și Ramona Olaru, din ediția de azi a emisiunii Neatza, matinalul a spus că a avut o perioadă în care obișnuia să consume băuturile care i se dădeau gratis la cluburi ”în speranța ca primesc și eu Drogul Violului”.

”Dani: Înainte, fetele cuminți aveau tot felul de discuții în ce club să meargă.

Ramona: Da, acum au copii, dau cel mult o masă… Era frumos și la înghesuială, mai primeai și o băutură gratis.

Dani: Îți dădeau pentru că erai singură, nu pentru că erai frumoasă. Eu am tot băut ce mi se oferea, în speranța ca primesc și eu Drogul Violului. E o glumă, evident!

Ramona: Aoleu!”

Despre ”drogul violului”

Ce este de fapt drogul violului. Medicul Radu Țincu, de la secția ATI Floreasca, a vorbit într-un interviu pentru Digi 24 despre acest tip de drog și efectele lui.

”Sunt mai multe substanțe sub această „umbrelă” a „drogului violului”. Discutăm de acidul gama hidroxibutiric, spre exemplu, care este o substanță care produce sedare și relaxare, discutăm de alcool, care este unul din componentele obligatorii în această compoziție, pentru că potențează. Există un efect sinergic.

Până la urmă trebuie să ne punem întrebarea ce trebuie să facă această substanță. Să producă o stare de somnolență, stare de dezinhibiție, în care să nu mai poți să te opui din punct de vedere al conduitei morale și să nu ai nici capacitatea fizică să te opui. Pentru că până la urmă, toate aceste calități trebuie să fie întrunite de o astfel de substanță.

Mai sunt și altele, dincolo de alcool. Ketamina, de exemplu, este o substanță care produce o disociere între activitatea psihică și activitatea fizică. Adică avem prezentă activitate psihică, ne gândim, avem capacitatea de a gândi, însă această capacitate de gândire este alterată. Apar anumite halucinații, dar nu avem capacitatea fizică de a ne opune.

Substanțele folosite în cazul acesta, al unei tentative de viol, fac victima în primul rând să fie dezinhibată și să accepte cu ușurință propunerile pentru întreținere de raporturi sexuale. (…). Dar cel mai important element din toate este că majoritatea acestor substanțe produc amnezie. După ce sunt metabolizate și eliminate din corp, persoana respectivă nu-și mai amintește ce s-a întâmplat în perioada în care drogul a acționat, astfel încât, reclamațiile de multe ori sunt imposibile, pentru că se trezește a doua zi dimineață pe plajă, sau într-o cameră de hotel și nu-și mai amintește ce s-a întâmplat pe parcursul ultimelor 3, 4 ore”, a declarat medicul Radu Țincu, într-o intervenție la Digi 24, în luna august 2021.

Cât despre Dani Oțil, acesta este proaspăt tătic și nu de puține ori a mărturisit că are probleme cu odihna și că doarme în reprize. Despre lipsa de odihnă, dar și despre glumele sale, de multe ori, acide, din emisiune, dar și autoironia, de care dă adesea dovadă, acesta a mai vorbit de-a lungul timpului, în stilul caracteristic.

”Nu sunt odihnit, îmi cer scuze!” sau ”Crește copilul si nu vreau să stie ca tatăl lui a fost aceasta prostituată a televiziunii”, au mai fost și alte replici ale matinalului, în ediția de azi a emisiunii.