28 oct. 2021 | 19:30

Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou! Surpriză: ce a văzut Georgina la ecografie

Sport
Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou! Surpriză: ce a văzut Georgina la ecografie
Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou!

Cristiano Ronaldo va fi din nou tătic. El și iubita lui, Georgina, au anunțat pe Instagram că vor avea gemeni. Cei doi mai au împreună o fată pe nume Alana Martina, care a venit pe lume în 2017.

Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou

Cristiano Ronaldo, starul portughez de la Manchester United, mai are trei copii, pe Cristiano jr. (11 ani) și gemenii Eva și Mateo (2017), toți făcuți cu mame surogat.

„Suntem încântați să vă anunțăm că vom avea gemeni. Abia așteptăm să vă întâlnim”,  a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

De altfel, recent, atacantul spunea că vrea 7 copii, la fel ca numărul pe care l-a purtat pe tricou în aproape toată cariera.

„Vreau 7. E numărul magic”, afirma Ronaldo într-un interviu pentru France Football.

„Pe mine și pe Cristiano ne face fericiți să avem grijă de copii. Eu îi duc la școală, îi iau și îi ajut la teme. Îi iubesc pe toți la fel de mult. Vreau ca ei să primească o educație bună și multă iubire”, spunea anul trecut și Georgina.

Georgina și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din ianuarie 2017. În „teaserul” publicat de Georgina Rodriguez pe Instagram apar cadre din viitorul documentar Netflix. Acolo, Georgina este întrebată de prieteni despre o potențială nuntă cu Cristiano Ronaldo, iar răspunsul ei? „Nu depinde de mine. Ojalá (.n.red. Sper)”.

Astfel, după nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va deveni tată de șase copii. Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 ani și îi calcă pe urme tatălui său.

Potrivit informațiilor din revista Hola! Georgina, în vârstă de 27 de ani, este însărcinată în 12 săptămâni. Așadar, fiind la sfârșitul primului trimestru, copili pe care îi așteaptă s-ar năște în jurul lunii aprilie a anului viitor.

Cristiano Ronaldo, peste Messi

Ronaldo este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. El și-a depășit rivalul Lionel Messi în noua listă de jucători cu cei mai bine plătiți jucători din fotbal. Portughezul și-a finalizat de curând revenirea la Manchester United de la Juventus în fereastra de transferuri de vară.

Portughezul Cristiano Ronaldo l-a depășit pe starul Paris Saint Germain (PSG), Leo Messi, ca fotbalistul cel mai bine plătit din sezonul în curs.

Astfel, Ronaldo, va câștiga 125 de milioane de dolari, aproximativ 91,5 milioane de lire sterline, din salariu și bonusuri, după revenirea pe Old Trafford, în acest sezon 2021-2022. Salariile imense ale lui Ronaldo l-au ajutat să ajungă pe primul loc în primii 10 cei mai mari câștigători ai Forbes în fotbalul mondial.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro