Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou! Surpriză: ce a văzut Georgina la ecografie

Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou! Surpriză: ce a văzut Georgina la ecografie
Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou!

Cristiano Ronaldo va fi din nou tătic. El și iubita lui, Georgina, au anunțat pe Instagram că vor avea gemeni. Cei doi mai au împreună o fată pe nume Alana Martina, care a venit pe lume în 2017.

Cristiano Ronaldo va fi părinte, din nou

Cristiano Ronaldo, starul portughez de la Manchester United, mai are trei copii, pe Cristiano jr. (11 ani) și gemenii Eva și Mateo (2017), toți făcuți cu mame surogat.

„Suntem încântați să vă anunțăm că vom avea gemeni. Abia așteptăm să vă întâlnim”,  a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

De altfel, recent, atacantul spunea că vrea 7 copii, la fel ca numărul pe care l-a purtat pe tricou în aproape toată cariera.

„Vreau 7. E numărul magic”, afirma Ronaldo într-un interviu pentru France Football.

„Pe mine și pe Cristiano ne face fericiți să avem grijă de copii. Eu îi duc la școală, îi iau și îi ajut la teme. Îi iubesc pe toți la fel de mult. Vreau ca ei să primească o educație bună și multă iubire”, spunea anul trecut și Georgina.

Georgina și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din ianuarie 2017. În „teaserul” publicat de Georgina Rodriguez pe Instagram apar cadre din viitorul documentar Netflix. Acolo, Georgina este întrebată de prieteni despre o potențială nuntă cu Cristiano Ronaldo, iar răspunsul ei? „Nu depinde de mine. Ojalá (.n.red. Sper)”.

Astfel, după nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va deveni tată de șase copii. Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 ani și îi calcă pe urme tatălui său.

Potrivit informațiilor din revista Hola! Georgina, în vârstă de 27 de ani, este însărcinată în 12 săptămâni. Așadar, fiind la sfârșitul primului trimestru, copili pe care îi așteaptă s-ar năște în jurul lunii aprilie a anului viitor.

Cristiano Ronaldo, peste Messi

Ronaldo este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. El și-a depășit rivalul Lionel Messi în noua listă de jucători cu cei mai bine plătiți jucători din fotbal. Portughezul și-a finalizat de curând revenirea la Manchester United de la Juventus în fereastra de transferuri de vară.

Portughezul Cristiano Ronaldo l-a depășit pe starul Paris Saint Germain (PSG), Leo Messi, ca fotbalistul cel mai bine plătit din sezonul în curs.

Astfel, Ronaldo, va câștiga 125 de milioane de dolari, aproximativ 91,5 milioane de lire sterline, din salariu și bonusuri, după revenirea pe Old Trafford, în acest sezon 2021-2022. Salariile imense ale lui Ronaldo l-au ajutat să ajungă pe primul loc în primii 10 cei mai mari câștigători ai Forbes în fotbalul mondial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI