Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a aflat cât costă o supă la el în restaurant: „A venit cu ziarul în mână”

Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a aflat cât costă o supă la el în restaurant:
Dani Otil restaurant

Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a aflat cât costă o supă la el în restaurant. Dani Oțil este, pe lângă prezentator de televiziune, și un prosper om de afaceri, el deținând un restaurant de lux în Capitală. Cum prețurile practicate la el în restaurant nu sunt deloc de neglijat, fapt consemnat și în mediul online, colegul său de emisiune, Răzvan, a glumit pe seama lor în ediția de azi a emisiunii.

Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a aflat cât costă o supă la el în restaurant

Dani Oțil este un îndrăgit prezentator de televiziune, dar și om de afaceri. Restaurantul său, The Grill, este unul de lux. Acolo, vedeta a făcut nunta, dar botezul fiului său, Luca Tiago. Tot acolo lucrează însă și soacra sa, mama superbei sale soții, Gabriela Prisăcariu.

De altfel, Dani Oțil povestea, cu umorul specific, despre angajarea soacrei sale la restaurant, căreia i-a oferit are o poziție bună în cadrul firmei, căci ”e aproape șefa mea”, spune matinalul.

”Dani: Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a zis apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil… Ideea e că… eu am angajat o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea! D-asta mi-a venit în minte bancul asta….

Răzvan: Nu e bine, Dani.

Dani: Ba e bine, îi mai trag din salariu”, a fost dialogul dintre Răzvan și Dani, într-o ediție recentă.

Dani Oțil și-a angajat soacra la restaurant

După ce s-a spus că la restaurantul lui prețurile sunt pe măsura pretențiilor, aflându-se cât costă o supă la restaurantul său, Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil, nu s-a putut abține de la comentarii, apelând la bancuri pentru a descrie situația.

„Răzvan: Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!

-Prețul?

– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.

– Păi la prețurile astea!

Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil”!

Dani Oțil: Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost dialogul haios dintre Răzvan și Dani.

Dani Oțil are restaurantul în Cartierul Francez din București. The Grill dispune de un meniu diversificat, potrivit însă pentru toate bugetele și gusturile.