Dani Oțil, derapaj misogin la Antena 1: ‘Ești urâtă, de fapt, la bază’. Și Răzvan Simion a fost șocat

Dani Oțil, derapaj misogin la Antena 1: ‘Ești urâtă, de fapt, la bază’. Și Răzvan Simion a fost șocat
Ce derapaj a avut Dani Otil in editia de azi a emisiunii

Miss Universe România 2020, Bianca Tirsin, a venit azi la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a stat de vorbă cu Dani despre proiectele sale, și anume, un turneu unde va pleca în curând.

Dani Oțil, derapaj misogin la Antena 1: ‘Ești urâtă, de fapt, la bază’

Bianca Tirsin, desemnată Miss Universe România 2020, a venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, după mai multe dăți în care a fost nevoită să refuze invitația, din cauza proiectelor în desfășurare. Dar înainte de următorul proiect pe care îl pregătește, frumosul fotomodel cu înălțime de 180 cm a acceptat și invitația și a vorbit despre turneul în care va pleca. Ea a povestit că în bagaje își va lua trusa de make-up, pe lângă haine, șampon și creme de față și de corp. Auzind acestea, Dani a glumit imediat cu ea:

”Ești urâtă, de fapt, la bază”. Replica l-a șocat și pe colegul său, Răzvan Simion, care a replicat: Mama, Dani, cum ai dat-o!”. Bianca Tirsin a ținut și ea să precizeze, la o replică ca aceasta, Bianca Tirsin a replicat: ”Nu, nu, sunt foarte naturala”, a spus Bianca Tirsin imediat.

Tot în ediția de azi la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani a mai glumit cu Bianca Tirsin spunând despre ea că este atat de zgripturoaica incat si a facut fisele cu toate concurentele”.

”O să fiu mamă bună de băiat”

În această ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a mai spus, după un material: ”O să fiu o mamă bună de bună de baiat. Nu, nu știm încă (n.red. sexul bebelușului). O să mă fac bine.„.

De altfel, Dani s-a ținut de glume aproape toată ediția, iar după un material despre cum să ne îngrijim pielea, aceasta a mai spus:

”Daca vreti sa ma luat ca exponat la clinica, sa treaca studentele sa vada o anomalie a naturii, am avut si noroc si cu genele, am motoras. Am invatat si un cuvant nou, și anume proxilan. De seara facem baie in proxilan, eu si pisica mea”, a mai spus azi Dani.

De precizat este că show-ul matinalilor Dani Oțil și Răzvan Simion este unul din cele mai urmărite emisiuni de matinal de foarte mulți ani. Așadar, cu glume, concursrui, informații utile, ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a câștigat notorietatea de-a lungul anilor. Dar din data de 7 martie, producătorii au decis să crească orele pe sticlă ale show-ului, iar în fiecare duminică, de la ora 10:00, are loc o nouă ediție a emisiunii SuperNeatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI