Răzvan Simion l-a pus la punct pe Dani Oțil: ‘Fecioara din horoscop nu are voie să intre între lei’. Colegul de la Neatza a făcut imediat o glumă

Răzvan Simion l-a pus la punct pe Dani Oțil: ‘Fecioara din horoscop nu are voie să intre între lei’. Colegul de la Neatza a făcut imediat o glumă
Răzvan Simion l-a pus la punct pe Dani Oțil

Horoscopul zilei a fost motiv de ”dispută” azi la Neatza cu Răzvan și Dani, între nimeni alții decât Răzvan și Dani. Pentru că Leul din horoscop este și azi zodia vedeta a zilei, Răzvan Simion, un ”exemplar” al zodiei Leu, l-a ”atacat” imediat pe colegul său, aflat în zodia Fecioarei: ”Fecioara din horoscop nu are voie să intre lei”.

Răzvan Simion l-a pus la punct pe Dani Oțil

Însă la această replică, nici Dani nu s-a lăsat mai prejos și ce a urmat a fost un dialog savuros între cei doi:

”- E adevarat ca voi cand curatati cartofi primiti aplauze?

-E adevărat!

E adevarat ca atunci cand dati cu aspiratorul primiti o medalie?

-Da, curatenia se face pana la oglinda de la baie.”, a fost dialogul amuzant dintre Răzvan și Dani, pe tema zodiei lor.

Despre Răzvan și Dani

De altfel, pe lângă faptul că sunt colegi de platou, se știe că Răzvan și Dani sunt prieteni de-o viață. Ei au copilărit împreună la Reșița, ajungând să prezinte o emisiune de succes de mai bine de un deceniu, și anume, ”Neatza cu Răzvan și Dani„, de la Antena 1.

În plus, show-ul matinalilor Dani Oțil și Răzvan Simion este unul din cele mai urmărite emisiuni de matinal de foarte mulți ani. Astfel, cu glume, concursrui, informații utile, ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a câștigat notorietatea de-a lungul anilor. Însă din data de 7 martie, producătorii au decis să crească orele pe sticlă ale show-ului.

”Primăvara aceasta, gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani vine cu o surpriză pentru telespectatori. Începând din 7 martie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, aceştia le dau întâlnire telespectatorilor cu o ediţie fresh de weekend a îndrăgitului matinal de la Antena 1.

„Duminica, treziţi-vă când vreţi, dar nu mai târziu de ora 10:00!”, şi-au invitat aceştia telespectatorii.”, s-a spus comunicatul publict pe site-ul Antena 1.

”În fiecare duminică, chef Nicolai Tand va fi responsabil cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor. Super Neatza a pregătit o ediţie live cu totul şi cu totul specială. Ediție din care nu vor lipsi rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize.

În luna dedicată femeii, matinalii vor continua campania „Sărut-mâna, mamă”, prin care telespectatorii le pot transmite mamelor lor, în direct, mesaje.”, s-a mai spus în comunicat.

Emisiunea matinală de weekend, este difuzată LIVE, în fiecare duminică, începând cu ora 10:00, iar telespectatorii se pt bucura și duminică de un supershow, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI