Dani Oțil are probleme cu banii? Dovada clară că stă prost cu finanțele: ”Am constatat că nu mai poți”

Dani Oțil are probleme cu banii? Dovada clară că stă prost cu finanțele: ”Am constatat că nu mai poți”
Are Dani Otil probleme cu banii

Dani Oțil a povestit azi la emisiune, printre altele, că atunci când s-a cazat într-un hotel din Milano, a avut parte de o surpriză neplăcută. De altfel, el spune că nu s-a cazat la un hotel scump, deoarece este mai restrâns cu banii, spre deosebire de colegul său, Răzvan, care, tot atunci ales să se cazeze la un hotel mai scump.

Dani Oțil are probleme cu banii? Dovada clară că stă prost cu finanțele

”Sunt foarte suparat, sunt zgarcit acum, că strâng bani pentru ala micul, am fost la hotel din Milano, unul ieftin, nu ca cel la care s-a cazat Răzvan, și am constatat că nu mai poti sa iti pui tu cate croissante vrei în farfurie, ci e cineva care te intreaba cate vrei. Imi place sa merg cu gravida dupa mine, in vacanta (n.red. ca primsti mai multa mancare)”, a declarat Dani Oțil, azi, la emisiune.

Amintim că Dani Oțil a fost recent în Italia, cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, pentru a sărbători trei ani de relație. Cei doi s-au căsătorit recent, pe data de 15 mai 2021, iar petrecerea a avut loc restaurantul de lux al lui Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu urmează să devină părinți de băiat. Matinalul a făcut dezvăluiri noi azi.

”Eu nu inteleg de ce sunt felicitati barbatii cand sunt gravide femeile. Cel mult trebuie felicitati ca nu se așeaza pe telecomandă. Pe mine ma felicitati cand are copilul 14 ani si nu fumează”, a spus Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu a vorbit și despre nunta sa cu matinalul de la Antena 1.

”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus Gabriela, pentru Playtech.ro.

„Anul acesta vom fi patru”

Mai mult, fotomdelul și-a dorit mult să devină mamă, explicând că, după venirea pe lume a micuțului pe care îl poartă în pântec, „clanul Oțil” va avea patru membri:

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat ea, la Antena 1, în urmă cu puțin timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI