Dani Oțil, accident cu mașina la raliul din Mangalia. Cum se simte matinalul de la Antena 1

Dani Oțil, accident cu mașina la raliul din Mangalia. Cum se simte matinalul de la Antena 1
Dani Oțil, accident cu mașina la raliul din Mangalia. Cum se simte matinalul de la Antena 1

Sâmbătă, 22 mai, Dani Oțil nu putea să lipsească de la prima etapă din Campionatul Național de Super Rally, pe străzile din Mangalia. Din nefericire, prezentatorul de la Neatza a avut parte de un mic incident. Mașina lui a suferit un accident la raliu.

Dani Oțil a fost cel care a deschis cursa cu un prototip Radical SR1, urmat de Costel Cășuneanu, campionul național din 2019. În urmă cu un an, matinalul de la Antena 1 a reușit să câștige singura etapă organizată pe timp de pandemie.

Dani Oțil a făcut accident de mașină la raliul din Mangalia

Anul acesta, însă, Dani Oțil a debutat cu stângul! Pe rețelele de socializare, prezentatorul tv și-a anunțat fanii că a lovit mașina neintenționat.

Cu toate acestea, el și-a păstrat optimismul și a mărturisit că este bucuros că a revenit la curse după atâta timp. Vedeta de la Antena 1 a mai făcut accident de mașină la o altă competiție, în anii trecuți, însă nu s-a lăsat mai prejos.

‘Ramane in cartea mea cu doua reci si una calda: Am lovit mașina neprovocat, fara sa ma grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit sa improvizam, am facut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e ca ne-am întors la curse in oraș si am vazut fețe fără masca dupa un an’, a fost mesajul transmis de Dani Oțil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani Oțil s-a însurat

Dani Oțil s-a căsătorit weekendul trecut cu aleasa inimii lui, Gabriela Prisăcariu. Mai mult decât atât, cei doi proaspăt căsătoriți urmează să devină și părinții unui băiețel, Gabriela Prisăcariu fiind însărcinată în șase luni.

Însă cu toate că este proaspăt însurat, Dani pare să știe ce cuvinte nu trebuie să folosească niciodată dacă vrea să aibă liniște în casă, și anume, sintagma ”voi, femeile”.

‘Daca ai inceput cu sintagma ”voi, femeile„ in casa, provoci un razboi imens acasa. Chiar daca tu vrei să continui fraza zicand de bine. Dar nu, cand zici ”voi femeile„ e cearta’, a zis Dani Oțil la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI