Dani Oțil a uimit la Neatza: ‘O să beau alocația copilului în Corbeanca’

Dani Oțil a uimit la Neatza: ‘O să beau alocația copilului în Corbeanca’
Ce vrea sa faca Dani Otil cu alocatia copilului

Dani Oțil a uimit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalul a mărturisit că are de gând să procedeze la fel cum a auzit el la știri că s-ar mai practică prin țară, și anume, părinți care cheltuiesc alocația copilului pe băutură.

Ce vrea Dani Oțil să facă cu alocația copilului

Dani Oțil povestește adesea din expriența sa de tătic, iar ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani nu a făcut excepție. El a spus ce are de gând să facă cu alocația micuțului Luca Tiago.

”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Evident, nu a fost decât o altă glumă de-ale lui Dani Oțil, iar toți cei din platou au fost tare amuzați să afle despre ”mărețele planuri” ale proaspătului tătic.

Dani Oțil și motivul pentru care a devenit tătic

Dani Oțil a dezvăluit recent și alte detalii din viața sa de tătic, dar și de bărbat casătorit. El a spus ce se întâmplă în viața sa în prezent,  despre motivul pentru care a decis să devină tată, dar și despre replicile pe care le folosește atunci când dorește să evite vreo întâlnire,sau despre ”relația” pe care o are cu curierii.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”

”Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu.”

”Eu mi-am dorit să cad cloșca cât mai repede. Am curentat-o (n.red. pe Gabriela Prisăcariu) cu zgarda câinelui.”

”N-am știut că se da bacșis la curier. Am primit zilele trecute un pachet de 80 kg. Curierul statea și se uita la mine. Fuma. Poate d-aia…”, au fost replicile care au făcut deliciul edițiilor trecute ale emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Amintim că Dani Oțil s-a căsătorit anul acesta cu frumosul fotomodel Gabriela Prisăcariu. Superba mămică și-a revenit rapid după naștere și chiar a bifat deja câteva prezentări de modă.