Ce trebuie să îi facă Dani Oțil fiului său deși medicul i-a spus să nu o facă. ”Pe mine m-a iritat soția”

Ce trebuie să îi facă Dani Oțil fiului său deși medicul i-a spus să nu o facă. ”Pe mine m-a iritat soția”
Dani Otil si fiul sau

Dani Oțil a intrat în rândul tăticilor, iar acum ”amenințările” gen ”ai să vezi tu” nu mai au efect asupra lui, el spunând că acum este rândul său să pună acesta ”presiune” pe ceilalți cu aceste vorbe.

Dani Oțil, dialog cu Ramona Olaru

Azi, Dani Oțil a avut un mic dialog cu Ramona Olaru, în care se întreba dacă trebuie oare dacă ar trebui să îi aplice celui mic pudră pentru iritațiile de scutec. Dani Oțil nu a ratat ocazia însă să aducă în discuție și relația cu soția sa.

”Dani: Trebuie sa il dau pe ala micul cu pudra la fund?! Eu nu am pudră. Doctorul mi-a zis sa nu il dau.

Ramona: Doar daca se irită.

Dani: Pe mine m-a mai iritat soția, dar nu mi-am dat cu pudră la fund.”, a fost dialogul savuros între Dani Oțil și Ramona Olaru.

Recent, în stilul său caracteristic, Dani Oțil a mai dat detalii despre ceea ce se întâmplă în viața sa în prezent, vorbind despre motivul pentru care a decis să devină tată, dar și despre replicile pe care le folosește atunci când dorește să evite vreo întâlnire, relația cu soția sa.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”

”Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu.”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu ”certați” pe Instagram

Recent a avut loc botezul fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, Luca Tiago. Dani Oțil a povestit tot în emisiune că a fost criticat în mediul online pentru numele ales copilului său.

„Bai, m-au certat si pentru numele copilului. ce credeti ca un bebelus nu a gresit cu nimic? unu, nenumarati oameni mi-au zis ca mi-am batut joc de copil cu numele asta. Puteam sa-i pun Termopan. Si doi, cu baloanele. Mi-a scris un individ: „Se scufunda planeta si voi aveti perete cu baloane”. Bai, are dreptate, dar eu n-am avut cand eram mic si am vrut sa ma bucur.”, a declarat amuzat Dani Oțil în cadrul ediției de luni, 25 octombrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Urmăriți Playtech.ro și pe