Dani Oțil a sărăcit? Ce a decis când a văzut cât i-a venit factura la curent: „De ieri, umblu ca tata prin casă”

Dani Oțil a sărăcit? Ce a decis când a văzut cât i-a venit factura la curent: „De ieri, umblu ca tata prin casă”
Dani Otil, reactie dupa ce a primit factura la curent

Dani Oțil a povestit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani ce măsuri a luat, după ce a consultat factura la curent. Acesta s-a declarat împovărat de această situație, motiv pentru care a făcut și un „consiliu de familie”, pentru conștientizare. Vedeta de la Antena 1 a decis să facă niște schimbări acasă, pentru a evita un astfel de consum al energiei electrice pe viitor.

Ce a decis Dani Oțil când a văzut cât i-a venit factura la curent

Dani Oțil a menționat că nu este într-o perioadă extraordinară, iar asta se datorează unei situații cu care se confruntă mulți români în această perioadă, și anume, factura la utilități. El a rămas „marcat” de suma pe care este nevoit să o plătească la curent, motiv pentru care a recurs și la anumite măsuri.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, a mărturisit Dani Oțil.

Matinalul a explicat și ce măsuri a luat, după ce a citit factura la energie electrică. El s-a văzut nevoit să stingă luminițele decorative de afară, puse de soția sa, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție.”, a mai zis Dani Oțil.

Cum a petrecut Dani Oțil de Revelion

Dani Oțil a povestit recent și cum a petrecut Revelionul. El a mărturisit că, pentru prima dată în 12 ani, a rămas acasă. Trecerea dintre ani l-a găsit, potrivit afirmațiilor sale, în pivnița casei din Corbeanca, alături de soție, dar și de socrii.

„E primul Revelion în 12 ani acasă. Ne-am pupat la 12:40. Știi cum e să faci Revelionul în pivnița la Corbeanca? Cel mai greu a fost să le zicem socrilor că ne este somn…”, a mărturisit Dani Oțil.

Matinalul a dezvăluit și ce planuri are pentru 2022:

„Eu vreau să îl învăț pe asta mic să înoate de la 6 luni”, a declarat Dani Oțil.

Anul trecut, Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și a devenit tătic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI