Parteneră surpriză de afaceri pentru Dani Oțil. Nu este vorba despre Gabriela Prisăcariu

Parteneră surpriză de afaceri pentru Dani Oțil. Nu este vorba despre Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil are o nouă parteneră de afaceri

În familia lui Dani Oțil continuă sărbătoarea datorită unei noi vești bune. Celebrul prezentator de TV are o parteneră surpriză de afaceri. Toți se așteptau ca Gabriela Prisăcariu să vină în prim-plan acum, dar nu este vorba despre aceasta.

Dani Oțil are o nouă parteneră de afaceri

Dani Oțil este unul din cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori de TV de la noi și formează un cuplu de senzație pe micile ecrane alături de Răzvan Simion. Cei doi au diverse proiecte care le ocupă timpul după terminarea matinalului pe care îl prezintă la Antena 1.

Moderatorul a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate chiar în cadrul emisiunii. Concret, acesta a mărturisit că a angajat-o pe mama soției sale la restaurantul lor. Vedeta o are acum mai aproape pe soacra sa, lucru pe care îl consideră extrem de benefic. Acesta a făcut marele anunț în stilul caracteristic, alături de glume care cu siguranță i-au făcut pe telespectatori să râdă.

„Ideea e că eu am angajat-o pe…”

”Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară.

El i-a spus apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil. Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Fanii prezentatorului nu se așteptau ca el să aibă o relație atât de bună cu mama soției sale. Toți urmăritorii săi se bucură pentru acest lucru și pentru familia superbă pe care și-a format-o după ani și ani de burlăcie.

„Asta și-a dorit el cel mai mult, mă bucur că i se întâmplă”

Un mesaj deosebit pentru proaspăta familie care acum se bucură și de un copil a avut și Mihaela Rădulescu. Bruneta a mărturisit că îi dorește multă fericire fostului partener și că este sigură că va fi un tată minunat.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine”, a precizat Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI