Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru în direct, la TV: ”Ești ca o vită tu”. Continuarea e halucinantă

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru în direct, la TV: ”Ești ca o vită tu”. Continuarea e halucinantă
Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru în direct, la TV ”Ești ca o vită tu”. Continuarea e halucinantă

Dialog incredibil între Dani Oțil și Ramona Olaru astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a putut spune viitorul tătic colegei sale de platou de la Antena 1 i-a lăsat mască pe fani: „Ești ca o vită tu”. Continuarea e halucinantă.

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru în direct, la TV

Cum ar arăta diminețile noastre fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Cu siguranță ar fi monotone și lipsite de savoare. În ediția matinală de 31 martie, telespectatorii au fost martori la un schimb de replici incredibil între Dani Oțil, Răzvan Simion și colega lor de platou Ramona Olaru. Cu toții știm că cei trei sunt foarte buni prieteni și își permit anumite glume, iar de data aceasta Dani a asemănat personajele din platoul emisiunii cu animale din sălbăticie.

Dacă pe nutriționista Iuliana Dabija Dani a numit-o suricată, fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu a rămas șocată atunci când colegul ei a asemănat-o cu un animal domestic din familia bovinelor.

Dani – Ramona, tu ai 1.80, ești ca o vită de Asador, o halcă de carne.

Ramona: Păi și ce vreți, domnul Dani, să-mi tai din picioare?

Dani: Gândește-te. Ești greu și de tăiat, trebuie să îți dea aici, între coarne. Iuliana Dabija e ca o suricata, tot timpul curioasă.

În discuția spumoasă a intervenit și Răzvan Simion, care s-a amuzat pe tema diferenței de înălțime dintre colegul său și iubita lui Gabriela.

Răzvan – Și tu ce ești? Un lup?

Dani – Eu? Nu, șacal.

Răzvan: Aha, deci ăsta ești.

Dani: Am fost…

Răzvan – Atunci, ia spune-mi. Tu, ca șacal, cum ai sărit la gâtul girafei?

Dani – M-au omorât drumurile…

Dani Oțil va deveni tată pentru prima dată, în august 2021

Binențeles că este vesel și într-o dispoziție bună, Dani Oțil are toate motivele să fie fericit în special acum, de când a aflat că va deveni tătic pentru prima dată. Logodnica lui Gabriela este însărcinată în patru luni și va naște primul copil al cuplului în august, în apropierea zilei de naștere a prezentatorului de la Neatza.

Colegul Răzvan, jumătatea lui Dani de la matinalul de la Antena 1, a fost foarte bucuros pentru prietenul său cel mai bun, căruia i-a transmis un mesaj emoționant, în dulcele său stil caracteristic:

„Nu știu cum se zice la români sau în alte părți. Felicitări, să fie într-un ceas bun, bravo, bă! O să avem un „nepoțel”. Deja au început împărțelile. Ne împărțim motoarele, mașinile, să vedem care ce ia, că bănuiesc că nu o să mai ai nevoie de ele, Dănuțule. Hai să fim serioși. Am împărțit deja tot de aseară”, a spus Răzvan Simion, ieri, la Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI