Mulți s-au întrebat asta. Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil. Cei doi prezintă emisiunea de 13 ani

Mulți s-au întrebat asta. Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil. Cei doi prezintă emisiunea de 13 ani
Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil

Fanii celebrilor prezentatori matinali de la Antena 1 s-au întrebat dintotdeauna cât câștigă aceștia. Iată că s-a aflat! Care sunt salariile cunoscutei perechi formate din Răzvan Simion și Dani Oțil?

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil?

Celebrul cuplu de prezentatori este în vizorul românilor de puțin peste 13 ani. Cei doi se înțeleg de minune și formează una din perechile din televiziune fără de care parcă n-ar fi dimineața bună, spun mulți din fanii show-ului.

Formatul continuă să fie îndrăgit de telespectatori chiar și după atâția ani, matinalul fiind urmărit cu interes de peste tot din țară. Chimia dintre vedete se vede de la depărtare tocmai pentru că aceștia sunt prieteni buni încă din copilărie.

Secretul pentru o relație atât de bună și durabilă l-a mărturisit chiar sportivul. „Fiind de foarte mult timp împreună, noi ne-am prins devreme că ne putem certa doar de la două lucruri: de la bani sau de la fete.

Slavă Domnului, nu ne place același gen de fată, deci aici nu au fost probleme niciodată. Iar în facultate am descoperit că nu ar fi bine să ne cerem sau să ne dăm bani împrumut. Totuși, dacă se întâmplă, îi trecem într-un caiet imaginar și îi facem uitați cu totul”, a spus Dani în urmă cu mult timp.

Cum se completează după atâția ani?

Mulți dintre fani s-au întrebat de-a lungul timpului care sunt salariile unora din cei mai apreciați prezentatori de televiziune. Răzvan și Dani ar câștiga fiecare 10.000 de euro pe lună. Cu toate că zvonurile cu privire la remunerația lor au fost multe, niciunul din moderatori nu a confirmat sau infirmat cele auzite.

„Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos. ar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”
Dani Oțil (Sursa: libertatea.ro)

Fanii vedetelor se bucură acum de vestea cea mare oferită de sportiv în urmă cu două zile. Acesta urmează să devină tată pentru prima oară. Bărbatul este în extaz pentru cele ce o să vină și deși nu a apucat să se căsătorească cu aleasa inimii sale din cauza pandemiei, acest lucru nu a fost un impediment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI