Dani Mocanu, reacție șocantă după ce s-a retras din muzică: ”O să vedeți prostituatele”

Dani Mocanu, reacție șocantă după ce s-a retras din muzică: ”O să vedeți prostituatele”
Ce face Dani Mocanu după retragerea din muzică

Probabil unul dintre cei mai de succes cântăreți de manele din ultimul timp, Dani mocanu, a ales să se retragă definitiv, din muzică. Manelistul a s-a hotărât să urmeze alt drum.

Ce face Dani Mocanu după ce s-a retras din muzică

Dani Mocanu a anunțat că, din data de 7 ianuarie 2021 va renunța definitiv la cariera impresionantă în muzică și se va dedica poruncilor lui Dumnezeu.

”Doresc să am o nouă viață, doresc să renunț la muzică”, a spus, vizibil încurcat, Dani Mocanu. ”Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. (…) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România.

Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (…) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog potrivit WOWbiz.ro.

Dani Mocanu vrea să convingă și alte persoane să îl urmeze pe Dumnezeu

În plus, manelistul s-a hotărât să convingă cât mai mulți oameni ”să se pocăiască și să îl urmeze pe Dumnezeu”. Dani Mocanu este de părere că Dumnezeu l-a ajutat să aibă un ”public larg” pentru ca să aducă cât mai multe suflete la EL.

”Am 2 milioane și jumătate de persoane care mă urmăresc zilnic pe Youtube. Din ei, am să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane care să se pocăiască și să îl urmeze pe Dumnezeu. (…) Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la El! (…) Ăsta a fost planul lui Dumnezeu, să ies în evidență, să am un public larg, să mă pot exprima clar, să îl pot lăuda pe Dumnezeu. Și nu puteam să ies în evidență când cânt de dragoste”, a spus Dani Mocanu.

Manelistul l-a ales pe Dumnezeu
Manelistul l-a ales pe Dumnezeu

Ultima zi de manelist va fi pe 7 ianuarie 2021

Dani Mocanu susține că pe 7 ianuarie anul viitor va lansa ultimul său proiect muzical, iar după aceasta va fi dispus să renunțe la muzică pentru Dumnezeu. Mai mult, manelistul spune că va cânta muzică duhovnicească.

Cu toate acestea, lui Dani Mocanu nu îi este ușor să renunțe la tot ce are pentru credință.

”Îmi pare rău din suflet că vă las și că îl urmez pe Dumnezeu, pentru că, sincer să fiu, cui nu îi place puterea, succesul? Cui? Dar, din păcate, tot ce avem pe Pământ este trecător și este doar o minciună. Dar vă promit așa: în scurt timp veți vedea zeci, sute de prostituate pocăite, am să mă duc personal să le povestesc de Dumnezeu, să le povestesc personal de Dumnezeu”, a adăugat manelistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI