Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se întâmplă în dosarul de proxenetism în care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se întâmplă în dosarul de proxenetism în care este implicat: un om a murit
Dani Mocanu impliat într-un dosar de proxenetism

Dani Mocanu, unul din maneliștii momentului, nu mai scapă de problemele cu legea. Bine, la câte are pe răboj, nu ar trebui să mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informații, este implicat într-un dosar penal de proxenetism.

Dani Mocanu are din nou probleme

Conform surselor WoWbiz.ro, dosarul penal de proxenetism în care este implicat și Dani Mocanu s-a complicat. În primă fază pentru faptul că unul din inculpați ar fi decedat, în timpul urmăriri penale, și al doilea motiv este rechizitoriul.

Conform judecătorilor rechizitoriul întocmit de cei de la DIICOT, în demersul de a-l da pentru a doua oară în judecată pe manelist, nu a fost făcut corect. Ca atare, decizia judecătorilor a fost aceea de a îl trimite înapoi la DIICOT.

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se întâmplă în dosarul de proxenetism în care este implicat un om a murit
Dani Mocanu riscă ani grei de închisoare

”În baza disp. 346 alin.3 lit.a Cod procedură penală, constatând neregularitatea actului de sesizare, respectiv a rechizitoriului nr.40/D/P/2015 din data de 19 martie 2018, neregularitate care atrage imposibilitatea stabilirii obiectului sau limitelor judecăţii, neregularitate care nu a fost remediată de procuror conform solicitării judecătorului din data de 12.11.2019, restituie Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, cauza privind pe inculpaţii:…”, se arată în hotărârea instanței.

Ce se întâmplă în dosarul de proxenetism în care este implicat manelistul

În urma acestor noi informații, concluzia ar fi că DIICOT va trebui să refacă întreg dosarul și rechizitoriul acestuia. Ba mai mult de-atât va trebui să regândească strategia, având în vedere că unul din inculpați ar fi decedat pe  perioada de urmărire penală. Dosarul de proxenetism este pentru faptele din perioada anilor 2011 și 2017. Conform dosarului, Mocanu și alte 9 persoane sunt acuzate de proxenetism.

DIICOT a făcut dovada faptului că aceștia ar fi plasat, în Marea Britanie o tânără din Republica Moldova, unei rețele de proxenetism. De pe urma acesteia, se mai spune la dosar, Dani Mocanu și ceilalți 9, ar fi câștigat bani mulți.

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se întâmplă în dosarul de proxenetism în care este implicat un om a murit
Dani Mocanu nu recunoaște acuzațiile

Cea care ar fi făcut plângerea penală împotriva lui Dani Mocanu era o fostă iubită de-a acestuia. Mocanu ar fi negat orice implicare în acest caz, spunând că respectiva fostă ar fi făcut asta din răzbunare. Până la proba contrarie Dani Mocanu poate fi considerat nevinovat, dar probele de la dosar par a fi împotriva sa. Rămâne de văzut, la noua înfățișare în fața judecătorilor, dacă se va dovedi sau nu nevinovăția manelistului Dani.

Urmăriți Playtech.ro și pe