Dăncilă, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul său de la alegerile prezidențiale

Autor: Juncu Raluca - 13:48, 18 nov. 2019
Viorică Dăncilă continuă să îl ia peste picior pe Klaus Iohannis.

Apar noi reacții ale liderului PSD, cu privire la faptul că președintele statului, Klaus Iohannis refuză să se prezinte la o dezbatere electorală în care să fie pus față în față cu Viorica Dăncilă, contracandidatul său.

Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizată alături de contracandidatul său la alegerile prezidențiale care vor decide cine va conduce România pentru următorii cinci ani, stârnește în continuarea controverse.

Presiunile vin atât din partea cetățenilor, cât mai ales din partea rivalilor de la partidul social democrat.

Viorica Dăncilă: „Decât înalt ca bradul şi… leneş, mai bine buturuga mică, care va răsturna carul mare”

Prezentă duminica aceasta la Buzău, în cadrul unei întruniri electorale, candidatul la prezidențiale, Viorica Dăncilă l-a atac din nou pe actualul președinte al țării.

„Chiar dacă candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreţ, mă mai si jigneşte câteodată, se mai sprijină aşa, cu aroganţă, vreau sa-i spun aşa: Decât înalt ca bradul şi… leneş, mai bine buturuga mică, care va răsturna carul mare. Doamne ajută! Victorie”, a spus Viorica Dăncilă în finalul discursului rostit la întâlnirea electorală care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău.

 

Liderul PSD a preluat pe jumătate o expresie populară, lăsându-şi publicul să o intuiască, ceea ce a provocat hohote de râs în sală, ea limitându-se la a înlocui apoi partea ofensatoare cu cuvântul „leneş”, ea însăşi zâmbind.

Mai mult decât atât, fostul premier al României a fost surprins în timp ce juca șah cu câțiva pensionari dintr-un parc din Buzău, sub ochii colegilor de breaslă. Fotografia fost surprinsă de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care a ținut să posteze imaginea pe propria sa pagină de Facebook.

Viorica Dăncilă, surprinsă jucând „jocul minții”
Viorica Dăncilă, surprinsă jucând „jocul minții”

Dezbaterea anunțată de Președintele Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie marți, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.
Klaus Iohannis este de părere că prezenţa în turul II al alegerilor prezidenţiale nu va fi afectată de lipsa unei dezbateri între el şi Viorica Dăncilă. Șeful Statului spune că românii vor „participa în număr mare” la alegeri.

Klaus Iohannis nu vrea să participe la dezbaterea electorală înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, motivând că nu poate discuta cu membrii unui partid care în ultimii ani a guvernat împotriva românilor.

„Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”, a precizat Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI