Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite românilor, înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite românilor, înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale
Viorica Dăncilă, replică pentru Klaus Iohannis, după dezbatarea cu jurnaliștii

Ironiile au continuat în dezbaterea la distanță dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat în turul II în cadrul alegerilor prezidențiale i-a dat replică președintelui României care-și termină acum mandatul.

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis

Viorica Dăncilă a continuat războiul dintre aceasta și cel de-al doilea candidat la alegerile prezidențiale. Dacă Iohannis i-a plimbat pe jurnaliști dintr-o glumă în alta la dezbatarea cu aceștia, Dăncilă a preferat să arunce cu ironii și să folosească un sarcasm de zile mari. Iată cum l-a tras de mânecă pe acesta și ce acuzații îi face!

„Am văzut că Iohannis a prins glas. Am văzut singura conferință de presă din mandatul său de președinte, un dispreț total față de democrație și români. Un președinte care spune că singura realizare a sa într-un mandat a fost că a dat jos un guvern. Fac eu lumină, domnul Iohannis. Vorbim despre doi candidați care au fost aleși de toți românii. Este normal și democratic să existe o dezbatere”
Viorica Dăncilă

Iohannis acuză, Dăncilă răspunde. Ce a spus candidatul PSD despre dezbatarea lui Iohannis cu jurnaliștii
Iohannis acuză, Dăncilă răspunde. Ce a spus candidatul PSD despre dezbatarea lui Iohannis cu jurnaliștii

„Dacă nu votează PNL, românii nu contează”

„În 2014, Klaus Iohannis ne spunea, textual, că o dezbatere dintre candidații din turul II este așteptată de toți românii și esențială. Se pare că multe s-au întâmplat în aceștia 5 ani, dacă acum ne spune în față că românii nu mai merită o astfel de dezbatere. Prședintele le-a mulțumit celor care au votat cu dumnealui, nu și celor care au mers la vot. Dacă nu votează PNL, românii nu contează. L-am văzut și cum își alogă meritele pentru buna funcționare a votului din Diaspora, cu totate că se știe că acesta este meritul PSD. Domnul Iohannis cred că trăiește în altă lume, undeva deasupra tuturor cetățenilor, deasupra principiilor democrației și deasupra constituției, astfel se te,e de o confruntare cu mine. Este o dilemă, sper să o lămureacă cât de curând. Eu sunt un om rpbdător, încă îl aștept să găsească ânțelepciunea, tăria și mai ales curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o merită”
Viorica Dăncilă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI