Mircea Badea știe de ce Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncillă. Reacție explozivă

Mircea Badea știe de ce Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncillă. Reacție explozivă
Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă. Mircea Badea crede că președintele României este fricos

Mircea Badea susține că președintele Klaus Iohannis refuză dezbaterea electorală propusă de Viorica Dăncilă pentru că este „faraon și fricos.” Prezentatorul postului de televiziune Antena 3 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care îl critică pe actualul șef de stat.

Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă. Mircea Badea crede că președintele României este fricos

Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală înaintea turului 2 al alegerilor prezidențiale, însă șeful statului a refuzat, motivând că PSD „a guvernat împotriva românilor” în ultimii ani.

„Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”, și-a motivat Klaus Iohannis decizia de a nu participa la o dezbatere electorală.

După anunțul președintelui, Viorica Dăncilă a reacționat pe rețelele de socializare, precizând că Iohannis se teme să apară în fața românilor.

„Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Ulterior, Mircea Badea a postat un mesaj pe Facebook în care și-a exprimat opinia cu privire la decizia președintelui României de a nu participa la o dezbatere electorală televizată.

„Dooooh, pe Dăncilă au votat-o chinezii, nu românii?! Gata bă, am înțeles că ești și faraon și fricos, lasă explicațiile cretinoide”, a scris Badea pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI