Florin Busuioc, replici nepotrivite pentru Dana Săvuică. Cătălin Măruță a fost uluit să îl audă vorbind asa

Florin Busuioc, replici nepotrivite pentru Dana Săvuică. Cătălin Măruță a fost uluit să îl audă vorbind asa
Ce a transmis Florin Busuioc pentru Dana Săvuică. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte

Florin Busuioc a comis-o! Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, cunoscutul star de la PRO TV nu s-a putut abține și a surprins pe toată lumea în momentul în care a avut de spus câteva replici nepotrivite la adresa Danei Săvuică.

Florin Busuioc, replici cu subînțeles la adresa Danei Săvuică

Busu a devenit un invitat important din emisiunea pe care o moderează Cătălin Măruță. Acesta vine în platou pentru a discuta despre vreme, dar și despre diferite știri de actualitate. Totuși, azi, 16 iulie, a avut loc o schimbare.

Dana Săvuică se află în Madeira, așa că le-a prezentat lui Cătălin Măruță și Busu totul despre superba locație. Totuși, cum vântul bătea mult prea tare, vedeta a avut parte de un accident și rochia i s-a ridicat, iar starul de la PRO TV nu a rămas indiferent.

„Ce faci, Dănuța? Te sărut, te pup! Văd că bate vântul, e o briză năstrușnică pe acolo. E ca un fecior de casă. Aveți imagini frumoase din Madeira dacă bate vântul, se văd lucruri frumoase.”, a spus Florin Busuioc.

Busu, vești proaste. Ce se întâmplă cu vremea

Florin Busuioc l-a speriat pe Cătălin Măruță după ce a făcut dezvăluiri despre cum o să fie temperaturile în următoarea perioadă. Se pare că românii o să se lupte cu o vreme extrem de caldă, așa că nici măcar la mare nu o să se răcorească.

„37 de grade în sudul țării, e groaznic. Problema este că umezeala din aer este îngrozitor de mare, raportul între umezeală și căldură depășește pragul critic.

Oamenii resimt o căldură năucitoare și este foarte greu de respirat din cauza umidității din aer. (…) Pe partea nord-vestică avem o răcorire, dar au venit ploile.

S-a stricat vremea, valul de instabilitate va continua. Totul este pus la pământ de apa care a căzut pe versant.

Poluarea a început cu era industrială, nu a început în ’90, a început cu fabricile ce consumau cărbune, aruncau în aer fum îngrozitor. Au apărut mașinile, au apărut avioanele, s-a stricat povestea.

E rău ce se întâmplă, această situație cu vremea rea în vest și vreme năucitor de caldă în sud va ține până marți. Abia luni noapte există o speranță de ploaie. La mare, nici vorbă, este senin.”, a zis Busu.

Florin Busuioc, anunț îngrijorător pentru români. Cătălin Măruță a fost uimit

De asemenea, Busu i-a explicat lui Cătălin Măruță că acest an o să fie unul de cotitură, mai ales pentru că temperaturile sunt foarte mari. Prezentatorul de televiziune a fost uluit când a aflat ce se întâmplă, de fapt.

„Cătălin Măruță: Busu, m-ai speriat!

Florin Busuioc: Nu mai e cod negru, dacă e cod negru suntem morți toți. Cod roșu e maxim. S-au atins temperaturi foarte, foarte mari.

E un an de cotitură, temperaturile sunt îngrozitor de mari. Nu sunt suficiente grote pentru oameni.”, a fost dialogul dintre cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI