Dana Budeanu rupe tăcerea despre medicul Flavia Groșan: ”Alternativă la această psihoză” VIDEO

Dana Budeanu rupe tăcerea despre medicul Flavia Groșan: ”Alternativă la această psihoză” VIDEO
Dana Budeanu rupe tăcerea despre doctorita Flavia Grosan

Pe lângă medicul Monica Pop, și Dana Budeanu o susține pe doctorița Flavia Groșan, medicul care a anunțat că a vindecat pacienții suferinzi de coronavirus cu o schemă de tratament diferită.

Dana Budeanu rupe tăcerea despre medicul Flavia Groșan

Dana Budeanu spune că spitalele din România reprezintă imaginea morții, iar, personal, îi este frică să se interneze într-o unitate spitalicească din țară.

”Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa.

Eu dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: „Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!” Nu, toată lumea iese și spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc. Doamna doctor a ieșit, nu s-a autoinvitat, nu am auzit de ea un an, foarte grav de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi oamenii nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!

De ce cei asimptomatici, cu forme ușoare, nu sunt tratați așa cum ni s-a prezentat, online. De ce nu au voie să ia și alte medicamente? Doamna nu este un vrac, este un pneumolog care tratează cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vrăji la dânsa pe online. De ce o linsăm pe ea?! Eu astăzi dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la ea pentru că îmi e frică să merg la spital”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Și Monica Pop a laudat inițiativa medicului Flavia Groșan

De altfel, și Monica Pop laudă inițiativa doctoriței Flaviei Groșan. Astfel, Monica Pop a spus tot la Sinteza Zilei de la Antena 3 că schema de tratament a medicului pneumolog Flavia Groșan este una bine adaptată.

În schimb, Colegiul Medicilor s-a autosesizat după ce în presă au apărut articole despre medicul pneumolog care spune că ar face minuni și că ar fi vindeca bolnavi de coronavirus cu o schemă de tratament proprie, dar și cu medicamente ieftine.