Dana Budeanu, mesaj superb peste Andra. Cântăreața va rămâne fără cuvinte după asta

Dana Budeanu, mesaj superb peste Andra. Cântăreața va rămâne fără cuvinte după asta
Dana Budeanu: ”Absolut superb, cu poveste, fără pepsi pe masă și cipși în pungă”

Dana Budeanu reușește să surprindă de fiecare dată prin mesajele sale. Fie că vorbim de cele acide și critice la adresa guvernanților, fie că vorbim de mesajele sentimentale, vedeta șochează. Așa se face că astăzi, Dana Budeanu posta pe Instagram un mesaj laudativ la adresa unei vedete din muzica românească.

Dana Budeanu laudă ultimul clip semnat de Andra

Una din vedetele cele mai iubite din industria muzicală românească, Andra, are pe rețelele de socializare mulți fani. Printre aceștia se numără și personalități din viața publică românească care îi apreciază atât cariera muzicală, cât și viața privată, ținută departe de ochii lumii.

Se pare că celebra Dana Budeanu a trecut în această ultimă categorie de fani ai Andrei, surprinzând astăzi printr-o postare pe Instagram. Fanii brunetei au putut vedea cele scrise de Dana Budeanu îndreptul celui mai recent clip produs de Andra.

”O melodie, ca cele foarte putine astazi cand am uitat sa traim, sa iubim, sa credem…felicitari, trei sud est, cu a caror muzica a crescut o generatie libera, care se bucura de viata, de dragoste, fara telefoane, fara net, cu concerte, cu trairi, cu refrene cantate la infinit…Andra…

N am eu ce sa scriu despre ea, ca voi sa intelegeti…un clip SUPERB!!!, scria bruneta astăzi pe Instagram.

Asta după ce, nu cu mult timp în urmă, o critica pe artistă, vorbind de statutul aesteia.

”La Andra trebuie să fac o paranteză. Eu înțeleg că Andra e o vedetă al cărui public este și unul care adoră muzica populară, mă rog. Cei care cântă country music în America o ard la maxim, ca toate celelalte vedete.

Nu contează că dacă mie îmi ascultă muzica oricine, public de orice nivel financiar, înseamnă că eu nu mai sunt vedetă.”, spunea Dana Budeanu la un moment dat.

”Absolut superb, cu poveste, fără pepsi pe masă și cipși în pungă”

Clipul este făcut în colaborare cu băieții de la 3 SudEst. Noua producție muzicală are deja un număr impresionant de vizualizări pe Youtube, dar și difuzări pe posturile de radio. Așa cum spuneam, Dana Budeanu reușește să surprindă, de data asta a surprins plăcut audiența, scriind despre melodia Andrei și a celor de la 3 SudEst:

”Absolut superb, cu poveste, fara pepsi pe masa si cipsi in punga. Pin de costume si interioare in armonie si ce regie. Bravo!

Ceva cu adevarat frumos pentru nostalgicii vremurilor in care viata era despre fiecare si n care NIMENI nu ar fi acceptat indobitocirea de azi…frumos, frumos…o liniste de ascultat.”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Bruneta critică dur acțiunile ministrului sănătății

Invitată la ”Sinteza Zilei”, Dana Budeanu, cu ironia-i caractersitică a luat la ochi ultimele acțiuni ale ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. În ediția de aseară a emisiunii, bruneta l-a catalogat ca unul care pune bețe în roate actualei campanii de vaccinare.

În același timp a mai afirmat că ministrul ar trebui să-i lase pe cei care știu meserie să se ocupe de sănătatea în România. Nu ar fi nici prima și nici ultima oară când Dana Budeanu critică în termeni duri actuala guvernare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI