Dana Budeanu, apel disperat către cetățeni. Ce se întâmplă în familia sa: „Copiii mei au. Noi trăim în aceeași casă. Cum vă explicați?”

Dana Budeanu, apel disperat către cetățeni. Ce se întâmplă în familia sa:
Dana Budeanu, apel disperat către populație Sursă foto: Captură video Youtube-Dana Budeanu"

Dana Budeanu trage un semnal de alarmă cu privire la minciunile care le sunt transmise cetățenilor. Potrivit creatoarei de modă, restricțiile impuse nu au fundament rațional, iar efectele vor fi devastatoare. Aceasta a explicat, de asemenea, o situație personală referitoare la anticorpii Covid-19.

„Nu vă lăsați manipulați de minciuni”

Dana Budeanu a explicat recent că analizele de sânge efectuate arată că o parte din familia sa a fost infectată cu Covid-19. Aceasta se arată revoltată de restricțiile inumane care ne-au fost impuse cu privire la accesul în grădinițe și școli, dat fiind faptul că infecția la copii este total diferită față de cea la adulți, de cele mai mute ori ei formându-și imunitate fără să se transmită mai departe.

”Copiii mei au aceşti anticorpi. De unde, când, cum, ce? Eu sunt 100% că foarte mulți copii îi au. Eu nu îi am. Noi trăim în aceeași casă. Cum vă explicați? Pentru că acest ”virus” nu are nicio treabă cu copiii. Încearcă să inducă o minciună.

Atenţie, populaţia, atenţie, îmi asum ceea ce spun. Eu nu sunt specialist, nu vă lăsaţi manipulaţi de demenţa şi de minciunile pe bandă rulantă, cum că, au apărut nu ştiu ce tulpini. Cum au fost detectate?

Care, vezi Doamne, atacă tinerii, copii, etc. Ăștia pregătesc o vrăjeală, efectiv, ca cumva să ajungă să închidă iarăși școlile (…) Domnul Câmpeanu a ieșit și a spus că și în scenariul roșu se va merge la școală, inclusiv clasele a VIII-a, a XII, etc”, a afirmat Dana Budeanu la Antena3.

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu

După grija atentă pe care Vlad Voiculescu și-a îndreptat-o către modul în care se pot oferi mărțișoarele, Dana Budeanu s-a declarat dezamăgită de acest ministru, judecând alegerea făcută de către cei mai înalți.

“Întreb așa, populația… Vă dați seama unde am ajuns? Noi suntem în criza asta mondială. Cum îl pui pe ăla ministru al Sănătății? Mai amâni și tu șase luni, îl pui în iunie. Dacă ăla vorbește de mărțișoare, deci el nu mai are treabă. Treaba lui, zilele astea au fost mărțișoarele și cum dai mărțișorul”, a afirmat aceasta.

Dana Budeanu și-a exprimat dezacordul față de absurditatea restricțiilor impuse, având în vedere că lucrurile au loc natural în societate, cu sau fără restricții. Astfel, îndrăgita creatoare de modă i-a explicat ministrului cu subiect și predicat cum se oferă mărțișoarele într-o societate normală.

“Păi, bă Vlăduțe, cum dai mărțișorul? Eu sunt pe scaunul ăsta în calitate de mamă. Am o voce mai auzită decât a celorlalte mame care gândesc la fel. Păi să îți explic eu băi Vlăduț cum! Exact cum mergi pe la Mega, pe la Carrefour și îți cumperi un pachet de biscuiți, pui mâna pe el, îl duci acasă și mănânci din el.

A interzice părinților, mamelor să își ducă copilul de 5 ani, bebelușul de la grădiniță de trei ani, să îl ducă în clase, să îl dezbrace, să îl îmbrace. Este o demență, nu are niciun sens. Păi, copilul ăla vine cu metroul cu mama aia și cu alți 1.000 de oameni. Care este relevanța măsurii de a nu-ți lăsa copilul…Nimeni, nu că nu gândește, nimeni nu realizează ce se întâmplă de fapt”, a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe