Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetișul Gabrielei Firea și a bușit-o plânsul, imediat VIDEO

Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetișul Gabrielei Firea și a bușit-o plânsul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public că o va susține pe Gabriela Firea la alegerile locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, având în vedere că cele două sunt bune prietene. Invitată la Mihai Gâdea, a vorbit încă odată despre acțiunile edilului ce privesc persoanele în vârstă din Capitală.

Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3

În toiul discuțiilor din cadrul emisiunii prezentate de Mihai Gâdea, Dana a atins și un subiect sensibil pentru ea, este vorba de persoanele în vârstă. Subiectul îi este foarte apropiat, având în vedere că tatăl acesteia este o persoană în vârstă. De altfel a și declarat acest lucru în cadrul emisiunii de aseară.

”Faceți apel la memoria și sufletul cui atunci când invocați aceste teme politice? Ale celor care au murit la revoluție? Ale părinților? Care astăzi pentru voi sunt niște bătrâni? Așa vorbesc ei despre bâtrâni. Bătrânii sunt părinții mei și părinții voștri. Bătrâni de care nu treubie să ne intereseze. Pe care trebuie să-i speriem să nu iasă la vot. Care oricum nu mai contează, că mor sau ce? Nimeni nu vorbește despre bătrâni. (..) Și eu am o sensibilitate, pentru că tatăl meu are 88 de ani. Este neoibșnuită diferența între mine și el. Și nu este bătrân, este chiar mai tânăr decât mine, în multe privințe. Dar am o sensibilitate..Eu nu suport, nu pot, pur și simplu, să văd pe stradă oameni în vârstă acum cu măști. Oameni care abia merg, și care sunt atât de batjocoriți.”, a declarat la un moment dat Dana.

A vorbit despre fetișul Gabrielei Firea și a bușit-o plânsul

În același context Dana a adus în discuție și acțiunile întreprinse până acum, de prietena ei Gabriela Firea, când vine vorba de cei în etate. A mers până acolo, spunând că actualul edil al Capitalei are un adevărat fetiș, o obsesie în a face ceva pentru cei în vârstă.

Dana Budeanu, în lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetișul Gabrielei Firea și a bușit-o plânsul, imediat VIDEO
Dana Budeanu i-a luat încă odată apărarea Gabrielei Firea

”Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și da..Și-aici or să creadă că spun eu nu știu ce despre Gabi. Nu. Gabi are o obsesie reală. Gabriela Firea are o obsesie cu bătrânii. De-aia a făcut ce a făcut. Are o chestie, nu știu”, a afirmat Dana Budeanu despre Gabriela Firea.

Acuzații grave aduse de Dana Budeanu politicienilor de astăzi

În același interviu, Dana a adus acuzații grvae la adresa întregii clase politice, referitor la modul în care se folosesc de memoria celor care au luptat la Revoluția din 1989. Ba mai mult de-atât, a acuzat clasa politică de Poliție Politică, aducându-și aminte și prin ce a trecut tatăl său în acele vremuri, ale comuismului.

”După 30 de ani, petru mine niște fătălăi, ieșiți și folosiți Revoluția din decembrie. Au trecut treizeci de ani, folosiți memoria unor tineri care au crezut până au murit. N-au știut ce se întâmplă. Au ieșit, pur și simplu. De fericire, de bucurie, de disperare, nu știu. De orice. Au ieșit și au murit. Tu vii astăzi, după treizcei de ani, și vorbești despre Poliție Politică, despre care nu ști absolut nimic? Unii știu doar pentru că părinții lor au făcut asta.”, a fost tirada de acuzații la adresa clasei politice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI