Dieta Danei Budeanu. Ce mănâncă la 12 noaptea și la prima oră, dimineața, de e slabă

Dieta Danei Budeanu. Ce mănâncă la 12 noaptea și la prima oră, dimineața, de e slabă
Dieta Danei Budeanu: Ce mănâncă pentru a se menține în formă? 

Multe doamne și domnișoare au fost curioase de-a lungul timpului în privința stilului de viață al Danei Budeanu. Creatoarea de modă a mărturisit ce face pentru a se menține în formă și care sunt tabieturile sale. Care este dieta fostei vedete de la Pro TV și ce mănâncă seara și dimineața?

Dieta Danei Budeanu: Ce mănâncă pentru a se menține în formă?

Dana Budeanu a reușit să facă invidioase multe femei de-a lungul timpului. Aceasta se menține impecabil, are o siluetă de invidiat și susține că nu se dă peste cap să rămână la formele acestea, pentru că mama natură a fost darnică, așa că-și poate permite să mănânce aprope orice dorește. Dacă până acum unele doamne au contrazis-o susținând că e imposibil să nu facă ceva ieșit din comun pentru a arăta așa, acum Dana le-a mărturisit ce face și care sunt tabieturile sale. Surpriză! Ea mănâncă tort zilnic! În timp ce unele doamne înlătură dulciurile din alimentație tocmai pentru a se putea menține, ea își permite să-și facă plăcerea oricând, chiar și noaptea târziu.

De asemenea, creatoarea de modă a susținut că nu obișnuiește să mănânce alte fructe în afară de rodie și ananas pentru că nu-i plac. La prima oră, dacă nu consumă una din cele două, sigur dimineața o va regăsi cu o felie de tort în mână. Mai exact, Danei îi place tortul cu bezea și ciocolată.

Ceea ce nu este în stilul alimentar al fostei vedete de la Pro TV este mâncarea grasă precum tocănițele sau preparatele cu sosuri. Amintim că aceasta a criticat de multe ori de-a lungul timpului femeile care se lăsau păgubașe unui stil casnic și care ajungeau în cele din urmă să nu mai fie atente la felul în care arată.

Dieta Danei Budeanu. Ce mânâncă zilnic?
Dieta Danei Budeanu. Ce mânâncă zilnic?

„Organismul se obișnuiește cu tot ce înseamnă rutină”

„Mănânc tort zilnic. Mănânc rodie în fiecare dimineață pentru că îmi place, eu nu mănânc fructe pentru că nu îmi plac, îmi plac rodia și ananasul. Când nu mănânc rodie dimineață, mănânc tort, de obicei dimineața. Îmi place tortul cu bezea și ciocolată. Nu mănânc doar tort, mănânc noaptea de obicei, în timpul săptămânii mai ales. Zahărul nu îngrașă el de sine stătător, doar în combinații. Organismul se obișnuiește cu tot ce înseamnă rutină. Dacă rutina ta este să mănânci tort, organismul nu asimilează. Peste zi mănânc rodie, peste zi mănânc normal, cel mai mult îmi plac pastele, carne mai rar și nu îmi plac deloc mâncărurile gătite, cu sos, tocănițe”
Dana Budeanu (Sursa: Antena 3)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI