Dana Budeanu nu crede în Covid-19! Ce spune că e, de fapt. Cum s-a dat de gol în fața lui Mihai Gâdea VIDEO

Dana Budeanu nu crede în Covid-19! Ce spune că e, de fapt. Cum s-a dat de gol în fața lui Mihai Gâdea VIDEO
Dana Budeanu nu crede în covid-19! Ce spune că e, de fapt. Cum s-a dat de gol în fața lui Mihai Gâdea VIDEO

De când a început pandemia de COVID-19 au existat tot mai multe voci care nu cred în existența acesteia. Printre aceștia s-a remarcat și Dana Budeanu. Ea și-a reiterat părerile despre această pandemie, în cadrul celei mai recente emisiunii ”Sinteza Zilei”.

Dana Budeanu nu crede în Covid-19

Invitată la ultima ediție a emisiunii prezentată de Mihai Gâdea, Dana și-a reiterat părerea ei despre pandemie și, implicit, a bolii cauzate de COVID-19. La prima ediție la care a fost invitată, Dana și-a spus părerea despre actuala criză epidemiologică generată de coronavirus. Dezvăluirile vedetei au reușit să creeze valuri de aprobare, dar și multe critici din partea oamenilor. Dana declara atunci că:

”Cel mai tare mă deranjează prostia, faptul că autoritățile care ar trebui să ne lămurească – nu pe mine, că nu au cu ce să mă lămurească, pentru că eu gândesc –  dar sunt datoare să dea explicații științifice clare despre situația în care ne aflăm. Să ajungem la o informație științifică care să mă lămurească cum se transmite virusul.

Dana Budeanu nu crede în covid-19! Ce spune că e, de fapt. Cum s-a dat de gol în fața lui Mihai Gâdea VIDEO
DanaBudeanu nu crede în existența COVID-19

Virusul există, dar nu e ‘marele virus ucigaș’. Asta e o prosteală! Adică este un virus. Nu avem de ce să mințim poporul cu televizorul. Știe toată lumea că nu toți morții sunt de covid, dar nici nu conteazăȘtii câte diagnostice proaste se dau în România? Nu de COVID. De orice – oricum oamenii mor de alte boli și uite acum e o eroare cu COVID-ul.”, declara Dana Budeanu.

Ce spune că e, de fapt

Invitată în acest weekend la ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a provocat-o, din nou, la o discuție pe marginea actualei situații epidemiologice. Ca și data trecută, Dana Budeanu a explicat că, din punctul ei de vedere, acest virus exista și înainte. Cât despre situația actuală Dana a declarat că:

”Asta este o chestie..cum să vă spun. Este un fel de-a vă induce o panică. Peste aia cu virusul, care nu există..Pnaica..Domnul Gâdea spune că virusul există. Credeți ce vreți. Eu spun că nu există. Există un milion de viruși. Am mai spus și data trecută. Eu cred că există un milion de vriuși, printre care și acesta. Și cred că ăsta (covid-19), era și anul trecut și acum doi ani. Asta am vrut să spun.”, a declarat Dana Budeanu.

Nu ar fi nici prima și nici ultima persoană publică care-și exprimă astfel opiniile referitoare la existența acestei pandemii. Același lucru la afirmat inclusiv Ozana Barabancea, chiar dacă, ulterior, și vedeta de la ”Te Cunosc de Undeva” a fost infectată cu noul coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI