Dana Budeanu acuză o conspirație globală: ‘E ordin, totul e din pix’

Dana Budeanu acuză o conspirație globală: ‘E ordin, totul e din pix’
Dana Budeanu acuza o conspiratie globala

Dana Budeanu a vorbit despre măsurile pe care autoritățile se pregătesc să le ia în privința persoanelor care s-au vaccinat.

Dana Budeanu acuză o conspirație globală

Ea a vorbit despre faptul că a fost un an cu o atmosferă extrem de nefastă și lucrurile pe care cetățenii le-au avut de suferit au fost puțin cam mult, în privința ei. În plus, vedeta a spus că totul se încheie acum „la ordin”.

„Suntem după un an și puțin de atmosferă oribilă, la care a trebuit să facem față și cred că acest capac, pus acum, în ultimele săptămâni, peste tot ceea ce am îndurat este un pic cam mult.

Am fost împărțiți în toate categoriile posibile, în conspiraționiști și believeri în ce a fost mascarada asta care se termină acum la ordin.

Dana Budeanu a vorbit despre faptul că totul este o decizie unanimă a mai multor țări care au decis să încheie restricțiile și să se termine pandemia.

„Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…)

Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris”, spune Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Totul e din pix, un ordin global”

În plus, a mai spus ea, lucrurile ar trebui să fie mai transparente pentru oameni, ea acuzând un „plan global”.

„Astăzi am aflat că dacă vii din Italia, până pe 17 mai, nu pe 1 iunie, pe 17 mai, te carantinezi, chiar dacă ai test negativ. În același timp, Marea Britanie anunță ridicarea restricțiilor pe 17 mai. (…) Să punem problema transparent pentru oameni (…) Să spună că așa e planul pe glob”, a mai adăugat Dana Budeanu.

În privința vaccinărilor, Dana Budeanu spune că și acest număr de oameni care primesc serul este unul deja stabilit prin „ordin”.

„Nu ai cum să nu-l îndeplinești, că e ordin. (…) Dacă nu vaccinează, dacă nu declară vaccinații, e un lanț al slăbiciunilor. Nu ai cum să pleci, nu ai cum să faci aia, nu au cum! Trebuie să dea drumlu. O să vaccineze”, a mai spus Dana Budeanu.

„Asta sunt tot felul de practici progresiste, imbecile, de marketing și de inducere a unei stări de panică. Dacă pleci acum în UK, ești vaccinat sau nu ești vaccinat, tot ești carantinat”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI