Dana Budeanu a fost desființată în fața lui Cătălin Măruță. Cum a fost făcută praf în doar 3 cuvinte

Dana Budeanu a fost desființată în fața lui Cătălin Măruță. Cum a fost făcută praf în doar 3 cuvinte
Dana Budeanu a fost desființată în fața lui Cătălin Măruță.

Dana Budeanu a fost desființată în fața lui Cătălin Măruță. Celebra creatoare de modă a fost „descrisă”, în direct, în termeni foarte duri, de către o vedetă din showbiz-ul autohton. Este vorba despre o artistă care, în urmă cu câțiva ani chiar cumpărase o rochie de la Dana Budeanu, o rochie pentru care își cheltuise toți banii de pe un turneu ca să o poată cumpăra.

Dana Budeanu a fost desființată în fața lui Cătălin Măruță

Dana Budeanu a fost desființată de către artista Ana Baniciu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor iuți.

„Descrie-o pe Dana Budeanu în trei cuvinte”, scria pe biletul adresat Anei Baniciu, iar acesta a spus tot:

Rea, bârfitoare public, ranchinoasă, se crede perfectă, dar nu e. Ea m-a deranjat foarte mult, a zis ca m-am îmbrăcat urât, ca stau într-o casă urâtă”, a mai spus Dana Budeanu.

Despre Dana Budeanu, Ana Baniciu dezvăluia întreaga poveste într-un podcast.

„Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu Pariu cu viața.

Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei.

După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine. La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare.

A zis: „Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta”. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul.

Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea.

E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă.

Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus Ana Baniciu.

„Mă deranjează că oamenii comentează gratuit”

Ana Baniciu a mai spus și de ce o vreme nu a mai participat la evenimente mondene, și anume, pentru a nu mai fi subiect de critică pentru anumiți designeri sau stiliști.

„Mă afectau că îmi pierdeam vremea degeaba. Păi nu mai bine stau acasă și nu mă mai vedeți?! Repet, mă deranjează că oamenii comentează gratuit.

Dacă îmi zicea cineva pe care-l admir… Mi se pare că sunt niște oameni care caută gâlceavă”, a mai spus Ana Baniciu.